Fazla kilolu olup da hamile kalan var m?

1,60 boyunda 70 kg.lahana çorbası diyeti yaparken hamile kaldım.Sanırım soğan kürü-hormpnları düzenliyo diyolar..doğruymuş

nickmick yok adlı arkadaş yazdıkların gerçek mi? Çok şaşırdım. Birazda rahatladım. Bende kilolu hamile kaldım. Hamile kaldığımda 75 kiloydum. Şimdi 7 aylık hamileym 12 kilo aldım. Çok dikkat etmeme rağman kilo alıyorum. Çok strese girdiğim zamanlar oldu bu kilo yüzünden.Aslında korkuyorum kilo yüzünden sıkıntılı riskli bir doğum geçirmekten. Umarım herşey yolunda gider. :(

ben de 78 kilo hamile kaldım(boyum 163) şu an 23+5 günlük hamileyim ve 86,5 kiloyum kendi doktorum diyet yap falan demedi.Bu arada ben başka bir doktora daha gittim zorunlu nedenlerden dolayı oradaki doktor ayda 1 kilo alacaksın dedi kime inanacağımı şaşırdım kendi doktoruma güvenmek istiyorum ancak kafam karıştı acaba bir diyetisyene gitsem mi ?ne dersiniz kilo almak istemiyorum çünkü normal doğum yapamamaktan korkuyorum.

Ay yaşasın çok mutlu oldum ben kasıklarımdaki ağrı sebebiyle dün doktora gittim bebek istiyodum ve bu ayda ümitliydim belirtiler var gibiydi doktor direk kilo vermeden çocuğun olmaz dedi çok üzüldüm çok ağladım ümitlerim birden bitti öle hızlı kilo verebilen biride değilim en az bir bir buçuk yıl lazım mahvolmuştum resmen ama şimdi umutluyum örnekleri varmış neden biride ben olmayım teşekkürler kızlar

85 kiloyum yani sonradan oldu troit hastasıydım pco da var troidim geçti ama pco devam ediyo
hamile kalmak çok istiyorum hatta bu ayda beklemedeyim bal çörekotu tarçın kullandım ve yumurtladığımı hissettim eğer kalırsam hamiş zor mu olur acaba benim için

kızlar benimde teyzem kilolu olmasına rağmen üç doğum yaptı maşallah. ilk hamileliğinde 75 kiloydu doğuma 87 kiloyla girdi.. ikinci hamileliğinde 85 kiloydu doğuma 100 kiloyla girdi. üçüncü hamileliğindede 95 kiloydu doğuma 110 kiloyla girdi. şimdi son doğumunu yapalı 2yıl oldu ve hala 100 kilo ama ona çok yakışıyo ya gerçekten çok şirin. bu arada doğumların hepsi sezaryan oldu.. bence kilonun hiç bir önemi yok önemli olan kendine bakmak herzaman temiz ve bakımlı olmak.. bende 8 aylık hamileyim ve 15 kilo aldım hiç dert etmiyorum walla allahın izniyle doğumdan snr veririm birazını inşallah ztn çok zayıftım şuan 58 kiloyum yakıştı bile yani.. kiloyla hamile kalamamanın hiçbir ilgisi yok tamamen bünyeyle alakalı ben hiç doğum kontrol falan kullanmadım 2 yılda zor hamile kaldım şimdi çok mutluyum:hulya: allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....:ecrin_bebek:

[QUOTE="white";2783653]war canım benim.88 kiloyla hamile kaldım.86 yla doguma gttm.bebek de 3 kilo 80 gr.dı.gayettte saglıklıydı.ama hamileyken yiyememektenmidir nedendir çocugum çok iştahsız.bende 68 kiloyum bu arada.dikkat edip çok almazsan herşey yolunda gider.kilolu hamileler çok kilo almıyo.olan olmuş relax ol boşwer.dogur zayıflarsın yavaş yavaş.tebrik ederim.[/QUOTE]

slm,mesajınız 1 yıl kadar önce yazılmış ama ben yeni okudum.88 kiloyla hamile kalmışsınız 86 ile doğuma gitmişsiniz.doğum yaptığınızın hemen sonrası kaç kiloydunuz?birde nasıl bir beslenme şekli uyguladınız da -2 kiloyla doğum a gittiniz,harika birşey.bende kiloluyum ve doğum hamile kalmaktan korkuyorum.ama sizin msj ınızı okuyunca çok sevindim.nasıl beslendiğinizi ve doğumdan sonra kaç kilo olduğunuzu yazarsanız çok sevinirim.birde nasıl 68 oldunuz ya harika..özel msj yazarsanız sevinirim.teşekkürler..:emir_bebek:

bende kilolu hamile kalıp ve üstüne daha da kilo alıp doğum yapanlardanım 95 lerde hamile kaldım 115te doğum yaptım bana hiçbir zorluğuda olmadı hamile kalmamdada sorun yaşamadım hemen kalmıştım ve normal yoldan doğumumu yaptım zaten doktor bana herşey normal ise neden sezeryan olacaksınki demişti. bende o güçle normal doğum yaptım. sabah 9 gibi başladı sancılarım öğleden sonra 3.5 da doğurdum.şimdi ikinci bebği düşünüyorum ve belkide hamileyim ama hiç kilo veremedim bakalım bu nasıl olacak....inş kolay olurda ikinciden sonra sıkı bir rejime girerim:)

Bende hoŞımanto hastasıyım 1,70 86 kıloyum arkadaŞlar tÜp bebek yaptırıcam doktor acıl kılo vermen lazım dedı ama Çok zor kılo verıyorum ne yapıcam bılımıyorum 2 ay sonra dÜŞÜnÜyorum

bende 90 kıloyum ve hamıleyım bu gun test yaptımm bakalım rabbım sonumu hayr etsın korkuyorum inş. saglıkla yaparım dogumumu herkezın rabbım yardımcısı olsun ıns

103 kiloyla PKO'lu olarak hamile kaldım 110 kiloyla doğuma girdim bebeğim 3,5 aylık ve ben şu an 102 kiloyum

Kızlar çok yakın bir arkadaşım 89 kilo ile hamile kalıp 84 kilo ile doğum yaptı yani kilo alacağına kilo verdi.bebek gayet sağlıklı.Kız bebeklerde bu gibi durumlar oluyormuş hatta özel bir adı var bu durumun.

103 kiloyla PKO'lu olarak hamile kaldım 110 kiloyla doğuma girdim bebeğim 3,5 aylık ve ben şu an 102 kiloyum

oy oy oyyy msj ını okuyunca ıçım bırazda olsa rahatladı bende 108 kg zayıflamak ıstedıkce kg aldım artık pes ettım ve hamılelık tedavısıne başladım suan klomen tedavısı goruyorum hayırlısı ıle sonucu beklıyorum ama benden zıyade etrafımdakıler hamılelığımden cok korkuyorlar sankı ne hamılelığı nede doğumu atlatamıcakmısım gıbı umıtsızler bu tarz bakışlar ıçımı sızlatıyor ama ben genede rabbıme sığınmak ıstıyorum

oy oy oyyy msj ını okuyunca ıçım bırazda olsa rahatladı bende 108 kg zayıflamak ıstedıkce kg aldım artık pes ettım ve hamılelık tedavısıne başladım suan klomen tedavısı goruyorum hayırlısı ıle sonucu beklıyorum ama benden zıyade etrafımdakıler hamılelığımden cok korkuyorlar sankı ne hamılelığı nede doğumu atlatamıcakmısım gıbı umıtsızler bu tarz bakışlar ıçımı sızlatıyor ama ben genede rabbıme sığınmak ıstıyorum

Bende 97 kg ile gebe kaldım kızlar hemde ikizlere kalmışım ancak keselerden birisi boş olunca diğeride 7 . haftada kalp durması nedeni ile kürtaj oldum :(
ama ölesiye korkuyordum doktorlar bana hiç demedi kilon çok fazla diye ama ben çok kokruyordum artık paranokyak olmuştum eşimede sürekli ölme korkusuyla yaşıyordum ben tek doğumu düşünemezken 2 tane nasıl dığuracaktım tansiyonumda biraz yüksek çıkıyordu..En sonunda kürtaj olunca kendimi suçladım vs vs şu anda tekrar hamile kalmak istiyorum ama 94 kg mım ve korunuyoruz 2.5 yıl d.kontol hapı kullandım bıraktığım 3. ayı gebe kalmıştım..Şu anda korunuyorum pre....le bir türlü cesaret edemiyorum gene aynı duyguları yaşamaktan korkuyorum :(:sinifsinif:

SELAM KIZLARRR BİLGİ İÇİN OKUMAK İSTEDİMMM....

BENDE ŞUANDA 81 KİLOYUM VE 170 BOYUNDAYIM..PKO HASTASIYIM..

ADETİMİN 3. GÜNÜ VE BU AY KORUNMAYI DÜŞÜNMÜYORUM...İNŞ. TUTAR TUTANA KADAR DA YANİ 1 Ay lık bir diyete başladı 5 kilo versem bana yeter diyorum...tabi hamile kalırsam eğer diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.

pko olduğum için birde rahmimin şekli kalp şeklinde olduğu için dr.um kilo vermem gerektiğini söylemişti...

var tabii canım. Benim teyzemin gelini de baya kilolu 100 küsürlerde sanırım Almanya'da yaşıyorlar geçen Ağustos'ta doğum yaptı çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Fazla kilo her kişide kısırlığa yol açmaz ama yinede dikkatli olmak lazım. Fazla kilo beraberinde şeker, kolestro ve tansiyon hastalıklarını da beraberinde getirdiği için bebeğe zarar verebilir ama kilolu olup bu rahatsızlığı duymayanlarda var ve sağlıklı hamilelik geçiriyorlar..

kizlar ben 115 kiloyum epiduralle normal dogum istiyorum bazi yerlerde asiri kilolularda epidural yapilamiyor diyor bunu bilen varmi yada kilolu olup epidural yapan varmi

merhaba.. benim de ablam 170 e 80 kilo kadar... doktoru ilerde çatlak ve sarkık ,deforme olmaması ve sağlıklı olması için 65 e inmeden hamile kalmamasını söyledi..şimdi diyet yapıyor

ben de 78 kilo hamile kaldım(boyum 163) şu an 23+5 günlük hamileyim ve 86,5 kiloyum kendi doktorum diyet yap falan demedi.Bu arada ben başka bir doktora daha gittim zorunlu nedenlerden dolayı oradaki doktor ayda 1 kilo alacaksın dedi kime inanacağımı şaşırdım kendi doktoruma güvenmek istiyorum ancak kafam karıştı acaba bir diyetisyene gitsem mi ?ne dersiniz kilo almak istemiyorum çünkü normal doğum yapamamaktan korkuyorum.
valla canım ben de balayından once 79 kiloydum balayı donusu 83 olmusum bir de hamil kaldıgımı ogrenmiştim... balayında ne bulduysam yemiştim meger bebişim istemiş..:)) sonrasında da 12 kil alır dogururum o zaman diye plan yaptım ama acayip kilo aldım su an 16 kilo almıs durumdayım 8.ci ay bitti daha nereye gidicem bilmiyorum dogum nasıl olcak sonrası nasıl olcak bilmiourm ama hamileyken de onu yiyim bunu yemiyim yapmadım acıkcası bol bol et meyve yedim.. sekerim falan cıkmadı, tansiyonum son donemde yukseldi aynı samanda da hipotiroid hastasıyım ilaç içiyorum...işallah herşey yolunda giderse doktorumun sıylediğinin aksine normal dogurmayı istiyorum...

Merhaba arkadaşlar bende yeni doğum yaptım hamileliğimde 22 kilo aldım,Hamilelikte çok kilo almak ii değil tabi canım ne çektiyse yedim.bildiğim kadarıyla hamilelikte fazla kilo almak öncesindede varsa eğer riskli hem hamilelikte hemde sonrası için,ödem daha fazla oluşur tansiyon sorunu ortaya çıkar,
Sezeryan için sakıncalı çünkü 3 dikiş attıkları için yağlar iç dikiş atılmasını engelliyor, zaten karnında yeterince ağırlık oluyor bide kilolar eklenince hem ayaklarımızda ağrıyı çekiyor yani olan yine bize oluyor.
En iyisi hamile kalmadan önce biraz kilo vermek bence.....

Back