Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
103 kiloyla PKO'lu olarak hamile kaldım 110 kiloyla doğuma girdim bebeğim 3,5 aylık ve ben şu an 102 kiloyum
oy oy oyyy msj ını okuyunca ıçım bırazda olsa rahatladı bende 108 kg zayıflamak ıstedıkce kg aldım artık pes ettım ve hamılelık tedavısıne başladım suan klomen tedavısı goruyorum hayırlısı ıle sonucu beklıyorum ama benden zıyade etrafımdakıler hamılelığımden cok korkuyorlar sankı ne hamılelığı nede doğumu atlatamıcakmısım gıbı umıtsızler bu tarz bakışlar ıçımı sızlatıyor ama ben genede rabbıme sığınmak ıstıyorum
valla canım ben de balayından once 79 kiloydum balayı donusu 83 olmusum bir de hamil kaldıgımı ogrenmiştim... balayında ne bulduysam yemiştim meger bebişim istemiş..:)) sonrasında da 12 kil alır dogururum o zaman diye plan yaptım ama acayip kilo aldım su an 16 kilo almıs durumdayım 8.ci ay bitti daha nereye gidicem bilmiyorum dogum nasıl olcak sonrası nasıl olcak bilmiourm ama hamileyken de onu yiyim bunu yemiyim yapmadım acıkcası bol bol et meyve yedim.. sekerim falan cıkmadı, tansiyonum son donemde yukseldi aynı samanda da hipotiroid hastasıyım ilaç içiyorum...işallah herşey yolunda giderse doktorumun sıylediğinin aksine normal dogurmayı istiyorum...ben de 78 kilo hamile kaldım(boyum 163) şu an 23+5 günlük hamileyim ve 86,5 kiloyum kendi doktorum diyet yap falan demedi.Bu arada ben başka bir doktora daha gittim zorunlu nedenlerden dolayı oradaki doktor ayda 1 kilo alacaksın dedi kime inanacağımı şaşırdım kendi doktoruma güvenmek istiyorum ancak kafam karıştı acaba bir diyetisyene gitsem mi ?ne dersiniz kilo almak istemiyorum çünkü normal doğum yapamamaktan korkuyorum.