Fazla kilolu olup da hamile kalan var m?

120 kiloyum yaşım 33 bebek istiyorum ne yapıcam kilo mu vermeliyim yoksa yaşım gidiyor hamile mi kalmalıyım bilmiyorum çok karışık ve moralsizim

bende 27 yaşındayım boyum 161 kilom 82.ben çok sık diyet yapan biriyim.5 verip 7 ala ala bu hale geldim. evlenmeden önce 2-3 ayda 15 kilo vermiştim.ama koruyamadım ve 20 küsür kilo aldım.doğum kontrol hapının da etkisi olduğunu düşünüyorum. şimdi de bebek istiyoruz. ama olmadı 6 aydır. bende kilolarımdan mı caba dedim. gittim dr a "fazla kilo hormonları etkileyerek, yada hormon bozuklukları kilo yaparak adet düzensizliği, yumurtlama bozuklukları yaparsa gebeliğe engel olurmuş" benim adetlerim de yumurtlamam da çok düzenlidir.saat gibi.yani benim kilolarım hamileliğe engel değilmiş. dr kilo ver demedi. sonra öğrendikki eşimde ağır oligospermi varmış. tüp bebeğe başlıcaz kısmetse bu ayın sonunda ama yücel bey bana kilo ver demedi. sadece sgarayı bırak dedi. ben yinede dikkat ediyorum bu aralar 1-2 kilo verdim gibi. asıl hamilelikte dikkat etmem gerekecek.nasıl olucak onu da bilmiyorum amaeyvahedigeldismile

120 kiloyum yaşım 33 bebek istiyorum ne yapıcam kilo mu vermeliyim yoksa yaşım gidiyor hamile mi kalmalıyım bilmiyorum çok karışık ve moralsizim

bence kesinlikle bebek yapmalısın. vakit geçiyor. ve gebe kalmak gittikçe zorlaşıyor. eğer hamileliğinde düzenli beslenirsen 10-12 kiloyla tamamlarsan zaten doğumdan çıkınca 125-128 kilo filan olursun. sonrada uzun vadede yavaş yavaş verirsin. ben de eşime kilo vereyim önce dedim. sonra düşündük benim 20 kilo vermem en az 6 ay onu korumam için 10-12 ay gerekli. sonra dedim ben yiyince kilo alan biriyim.hamilelikte kesin geri alırım bütün kilolarımı. o yüzden vazgeçtim. şimdi tüp bebek yapıcaz tutarsa gebeliğimde dikkat etmeye çalışıcam olmazsa da doğumdan sonra diyetisyenle filan vermeyi planlıyorum.

slm kızlar bende ağustostan beri 22 kılo aldım şuanda 90 kıloyum.
nasıl oldu ınanın anlamadım bır anda şiştim hamıle deılım yumurtlama ılacı ve adet düzensizliği yaptı heralde.benımde bı arkadasim var 86yla hamile kaldı 80e düştü simdi 89 kılo cuma dogumu var.
inşallah bende hamile kalınca kılo verırım

ben 53 kilodayım..bebek düşünüyoruz.. bunun için 1 senedir özel besleniyorum...tabi kilo veremedim.. evde gunde 45 dakika plates yapıyorum.. dogum kolay olsun diye.. kaslarımı çaliştiriyorum... bakalım hamile iken kaç kilo alacagım...

bu arada benım yengem 4 dogum yaptı ve hepsine 120 kiloda hamile kaldı.. 20 kilo aldı.. ve normal dogum yaptı... hala 115 kiloda... inamak zor.. ilk çocugunu 75 kiloda hamile kalmıştı...

ben 80 le hamile kalmıştım ve şuanda 100 olmuşum sinir oldum.8.ayımdayım son ayda çok alınır diyorlar.off kızlar napcam???

benim fikrimce kilo vermek inan zor deil üç beş ay sıkı bir diet ve sporla birlikte 5-10 kilo verebilirsin dha sonra istedigin gibi hamile kal

merhaba ben yazıları okuyordum. merak ettim boyunuz kaçtı acaba. bende 97 kiloyum hamile kalmak istiyorum. boyum 1.60 acaba kalabilir miyim? dr kilo vermelisin dedi. ama biz korunmayı bıraktık. sorun olur mu? endişeliyim....

Kızlar ilk bebeğime 84 kiloda hamile kaldım 95 te doğuma girdim doğumdan çıkar çıkmaz tartıldım 87 idi.yani dikiş tutmaması falan yok okadarda değil.Şimdi 94 kiloyum ve 2. bebeğime bilerek ve isteyerek 4 haftalık hamileyim.Çokta mutluyum.Allahım herşeyin hayırlısını versin.hepimiz için.AMıN

mrb ben bu sıteye yenı katıldım ama tam bılmıyorum nasıl bısey burası hıı senın soruna gelınce var merak etmegebelıgın kıloyla alakası yok ...

bende 120 kiloyla hamile kaldım(Allahtan boyum uzun:)12.haftadayız ve 114 kiloya düştüm.ne midem bulandı ne başka bişi.sadece abur cubur yemedim.kilom hep abur cubur kilosuydu zaten.dengeli beslendim ve 2 ayda 6 kilo verdim kızlar.tabi bundan sonra kilo verme durumum olmıcagı için dikkatli yemek zorundayım:)

bu arada benım yengem 4 dogum yaptı ve hepsine 120 kiloda hamile kaldı.. 20 kilo aldı.. ve normal dogum yaptı... hala 115 kiloda... inamak zor.. ilk çocugunu 75 kiloda hamile kalmıştı...
yani her cocuk reklamdaki gibi kalıcı 10 kg bırakmış yengende..

bence doğru çok çok.zayıflayıp hamile kalınmalı planlayarak kalıyorsa mutlaka zayıflamalı.. sona cok zor oluyo hantallaşıyoruz..kolay verilmiyor dogum sonrası ben hala emziriyorum 4 ay oldu dogum sonrası 8 kg gitti 40 gunde sonra ise sadece 2 kg verebildim.. 10 kg belimde dizimde cocuk da elimde...:))

Mrb.bende 102 kiloyla hamile kaldım.ilk 5 ay kilo verdim.doğuma gittiğimde 104 kiloydum.şimdi 95.Bebeğim 3 aylık oldu.Aslında zayıflayıp da bebek yapmak istiyodumki sürpriz yumurta oldu bizimkisi.yapcak bişim yoktu.Olacak oldumu her şekilde veriyo rabbim.bende patlarım die çok korktum ama allaha şükür güzel bi hamilelik yaşadım.rabbim herkese hayırlısını versin.şimdi kilo vermek için çabalıyorum inşallah gider.Olan olmuşsa kafaya takmanın bi anlamı yok ama zayıflayıpda hamile kalmak en iyisi rahatlık açısından.

kızlar korkuttunuz beni sezaryen de dikiş tutmaması falan olmaz değil mi? korktum okuyunca.. 86 ile hamile kaldım, 2. ayım daha 1 kilo aldım

bende 110 kıloyum ama cesaret edemiyorum çocuk yapmaya diyet ve spor yapıyorum su anda ama bır an oncede anne olmak ıstıyorum bakalım ne zaman kısmet olcak

ya bende 170 boyunda 85 kgyım bendehamıle kalmak ıstıyorum ama korkuyorum okuduklarımdan ıcım rahatladı ama yınede bana yardımcı olursanız sevınırım yanısızce durumum çokmu vahımm

Merhaba bayadır üyeydim ama yazmak kısmet olmadı 18 haftalık hamileyim bende tombulum 93 kiloyum suan hamile kaldıgımdan bu yana 2 kilo aldım doktorum fazla kilo almıcamı söyledi yapım itibariyle ama benim bi sorunum var 3 doktor dolastım karnım esneme yapmıyor rahim sertlesmesi var diyorlar bunun kiloyla alakası varmı tam bir acıklama yapanda olmadı devlet ozel hep gittim tombul olmama ragmen karın kasları nasıl esneme yapmaz ne yapmam gerekir bilmiyorum her gece agrılarım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…