Herkese selam,daha önce zayıftım ama son 1 yıl içerisinde 12 kilo aldım.Boyum 1.70 kilom 75.Şimdi hamile kalmak istiyorum ancak kilo almaktan korkuyorum.Şimdi zayıflayacağım ama bunun için de çok beklemek de istemiyorum.Yani belki 12 kilonun hepsini vermeme vakit kalmayabilir.Hamilelikde az kilo almak için neler yapmak gerekli acaba diyetisyen faydalı olur mu?ne giyeceğim diye düşünüp o bile beni bunalıma sokuyor bazen...böyle bir durum yaşayan var mı?yani hamileliğini diyetisyen kontrolünde geçiren var mı acaba?fikir almak isityorum.
sibi arkadasim saol gercektenmi sana gecmis olsun diliyorum insallah reglin duzelir ama ben anlamadim okadar kilom yok aslinda ama dedigin gibi sanirim cunku yumurtalarim buyuyemiyor ama en son buyumustu kendine gelmisti yani kilolarimdan olsa yumurtalyamam heralde pkos benimki enginari bir kac kisiden daha duydum bende yurt disindayi burda tazesini gordum nasil onumu cay yapmam gerekiyor ki sen nasil kullandin
ARKADASLAR BOLE OLAN VARMI FAZLA KILOLU OLUP HAMILE KALAN MERAK ETTIMDE :1rolleyes:
Merhabalar;Bu konu benim ilgimi çekti ve bende sizlerle paylaşmak istedim.Ablam 2007 yılında 5 aylık hamile olduğunu süpriz şekilde öğrendik.Kendisi o dönem 110 kg du.Çok eskiden psikolojik tedavi olduğundan ilaçların etkisiyle kilo almıştı.Ablamın regl dönemleri çok düzensizdi 3-4-5 ayda bir oluyordu ve doğum kontrol hapı ile adet görüyordu.Sonra içine doğmuş benim güzel ablamın ve gebelik testi almış ve bende testine baktım pozitifdi.Dr gittik ve 4,5 aylık erkek olduğunu öğrendik fakat 1 ay karnında yaşadı nedeni kan uyuşmazlığı dedilerÇok üzüldük ablam daha da kötü olmuştu geçmişte yaşadığı psikolojik depresyona gireceğinden korkmuştuk ama atlattı ve var ki şimdi yine 100 kg civarlarında ve yine 4 ay geçti hala regli olmadı.Yazışmalarınızı okudum ve neler tavsiye edersiniz ?
Adet söktürücü soğan kürü,hayıt suyundan da denettireceğim kendisine ..Doktoru hersey normal dedi ama doğum kontrol hapı da verdiğinde kilo alıyor eee birazda yediklerine dikkat etmiyor .Şekersiz birsey düşünemiyor.
Her defasında yine adet olmadım acaba hamilemiyim?Kasıklarım şiş diyor ve bu yüzden iszlere danışayım dedim bitkisel olarak neler önerebilirsiniz?
bende o civardayim nickmickyok arkadasim kesin bende sen gibi olurum hamile kalinca verebildinmi peki kilalari birde derlerki cok kilolular hamile kaldiklarinda kilo almazlaryalanmis :) bende kesin sen gibi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?