- 26 Aralık 2015
- 25
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi birhemsire
Merhaba canlar. Çoğu insan gibi benim de kilo problemim var 17 yaşında 1.58 boyunda 70 kiloyum. Aslında 1 sene öncesine kadar daha kiloluydum 83-84 ü görmüşlüğüm vardır. 1 yıl içinde annemin zoruyla başladığım fitness ile 10 kilo verdim. son bir ay öncede 74 kiloydum. ama şu son 1 ay içinde ekmeği kesmeye karar verdim ayrıca 10 kiloyu verdikten sonra sporu bıraktım ekmeği bıraktıktan sonra diyetisyene gitme kararı aldım. diyetisyende vücut analizlerinde 71 kilo olduğumu gördüm. Ben tartıya çıkmayı sevmediğim için zayıfladımı diyetisyende gördüm. Diyetisyenin verdiği diyetle bi hafta sonra tartıya çıktığımda 70 kilo olduğumu gördüm. İlk defa bu kadar azimliyim ve bunun devam etmesini istiyorum. Artık alıştım canım ne abur cubur ne nede ekmek istiyor. Bu arada diyetisyene baslayalı bir hafta oldu ama bilirsiniz klasik diyet listesi. Ben korkuyorum tartıya çıkmaktan bu zayıflamanın bozulmasında olmayacakmış gibi geliyor. Aslında çok güzel birşey 34 bedenden 31 bedene düştüm. üst bölgemde zaten çok bir kilo yoktu üstte s-m giyiyorum herşey kalçalarda diyetisyene basladıgımdan beri her gün evde hareketler egzersizler yapıyorum. Ama yine başaramamak çok korkutuyor beni. Mesela üç gün sonra tartı günüm ama ben çıkmak istemiyorum. Çünkü kilo veremediysem çok üzülürüm. Galiba tartı fobim var. Ben bunu korkuyu nasıl yeneceğim ?