• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla kilolar :(

birhemsire

Hemşire
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
25
12
8
26
Merhaba canlar. Çoğu insan gibi benim de kilo problemim var 17 yaşında 1.58 boyunda 70 kiloyum. Aslında 1 sene öncesine kadar daha kiloluydum 83-84 ü görmüşlüğüm vardır. 1 yıl içinde annemin zoruyla başladığım fitness ile 10 kilo verdim. son bir ay öncede 74 kiloydum. ama şu son 1 ay içinde ekmeği kesmeye karar verdim ayrıca 10 kiloyu verdikten sonra sporu bıraktım ekmeği bıraktıktan sonra diyetisyene gitme kararı aldım. diyetisyende vücut analizlerinde 71 kilo olduğumu gördüm. Ben tartıya çıkmayı sevmediğim için zayıfladımı diyetisyende gördüm. Diyetisyenin verdiği diyetle bi hafta sonra tartıya çıktığımda 70 kilo olduğumu gördüm. İlk defa bu kadar azimliyim ve bunun devam etmesini istiyorum. Artık alıştım canım ne abur cubur ne nede ekmek istiyor. Bu arada diyetisyene baslayalı bir hafta oldu ama bilirsiniz klasik diyet listesi. Ben korkuyorum tartıya çıkmaktan bu zayıflamanın bozulmasında olmayacakmış gibi geliyor. Aslında çok güzel birşey 34 bedenden 31 bedene düştüm. üst bölgemde zaten çok bir kilo yoktu üstte s-m giyiyorum herşey kalçalarda diyetisyene basladıgımdan beri her gün evde hareketler egzersizler yapıyorum. Ama yine başaramamak çok korkutuyor beni. Mesela üç gün sonra tartı günüm ama ben çıkmak istemiyorum. Çünkü kilo veremediysem çok üzülürüm. Galiba tartı fobim var. Ben bunu korkuyu nasıl yeneceğim ?

O kadar basari oykusu var ki ilgili forumda, okumak durduk yere motive ediyor.
Bedenin cok genc, istedigin gibi sekillendirmek icin en ideal zamanlar. Haa deyince bir gecede sonucunu goremiyoruz sporun ve diyetin
Sabirli ve istikrarli olmak sart:)

Merhaba canlar. Çoğu insan gibi benim de kilo problemim var 17 yaşında 1.58 boyunda 70 kiloyum. Aslında 1 sene öncesine kadar daha kiloluydum 83-84 ü görmüşlüğüm vardır. 1 yıl içinde annemin zoruyla başladığım fitness ile 10 kilo verdim. son bir ay öncede 74 kiloydum. ama şu son 1 ay içinde ekmeği kesmeye karar verdim ayrıca 10 kiloyu verdikten sonra sporu bıraktım ekmeği bıraktıktan sonra diyetisyene gitme kararı aldım. diyetisyende vücut analizlerinde 71 kilo olduğumu gördüm. Ben tartıya çıkmayı sevmediğim için zayıfladımı diyetisyende gördüm. Diyetisyenin verdiği diyetle bi hafta sonra tartıya çıktığımda 70 kilo olduğumu gördüm. İlk defa bu kadar azimliyim ve bunun devam etmesini istiyorum. Artık alıştım canım ne abur cubur ne nede ekmek istiyor. Bu arada diyetisyene baslayalı bir hafta oldu ama bilirsiniz klasik diyet listesi. Ben korkuyorum tartıya çıkmaktan bu zayıflamanın bozulmasında olmayacakmış gibi geliyor. Aslında çok güzel birşey 34 bedenden 31 bedene düştüm. üst bölgemde zaten çok bir kilo yoktu üstte s-m giyiyorum herşey kalçalarda diyetisyene basladıgımdan beri her gün evde hareketler egzersizler yapıyorum. Ama yine başaramamak çok korkutuyor beni. Mesela üç gün sonra tartı günüm ama ben çıkmak istemiyorum. Çünkü kilo veremediysem çok üzülürüm. Galiba tartı fobim var. Ben bunu korkuyu nasıl yeneceğim ?
Aferin sana. Başarılar diliyorum. İnşallah ben de zayıflarım.

Boyum 165 kilom 60 hic alt tarafta kilom yok 31 zor giyiyorum
Boyunuza gore kilonuz varmis zaten, giyememeniz normal.
Hazir giyim tekstil sektoru dogru olan boy ve kilo endeksine gore degil, ideal vucut yapisina gore calisiyor -ne kadar ideal tartisilir- .
Magazalarin sizelarina bakacak olursak ya asiri sismaniz, ya da asiri zayif.
Zira pat ustumuze katalog mankeninde oldugu gibi cuk oturan kiyafet yok

Boyunuza gore kilonuz varmis zaten, giyememeniz normal.
Hazir giyim tekstil sektoru dogru olan boy ve kilo endeksine gore degil, ideal vucut yapisina gore calisiyor -ne kadar ideal tartisilir- .
Magazalarin sizelarina bakacak olursak ya asiri sismaniz, ya da asiri zayif.
Zira pat ustumuze katalog mankeninde oldugu gibi cuk oturan kiyafet yok
Ben zayıf oldugumu iddia etmedim zaten ha fendi ..ama 158 boyunda 70 kilo olan ve kilosunun kalçalarında olduğunu söyleyen ve 31 beden giydiğini söyleyen birine şaşırdım.yanlış anladınız beni

Ben zayıf oldugumu iddia etmedim zaten ha fendi ..ama 158 boyunda 70 kilo olan ve kilosunun kalçalarında olduğunu söyleyen ve 31 beden giydiğini söyleyen birine şaşırdım.yanlış anladınız beni
Ayy estfll :)) ben yanlis anladim herhalde. Kot bedeni yazmistim ya en son, ordan yuruyordum.
Konu sahibinin mesajinda kacirdigim noktalar varmis, yeniden okuyunca fark ettim

Tartılmayın . Ben hiç tartılmam ama vücudumu tanırım, aynada bakarım sık sık. Ben karnımdan kilo alırım mesela göbeğim hafiften çıkmaya başladıysa 3-4 gün daha dikkatli yerim spora daha çok eğilirim.

Kilo önemli değil benim için görüntü ve görüntüyle barışık olmak önemli.

Mesleğe geçince çöpe döneceksin zaten korkma;)

Şaka bir yana zaten gençsin netabolizman hızlıdır kıskandım şu anda :P Verirsin boş yere kendi moralini düşürme.

Diyet yapabiliyorsan ayda bir tartıl yeter. Yaşın küçük hemencik verirsin. Spor da yap ihmal etme

O kadar spora ekmek abur cubur yememeye diyet yapmaya kilo vermemeniz imkansız yalnız. Hemde bi uzman kontrolünde bir uzmanın verdiği listeyle. Tekrar söylüyorum, imkansız :) bence 3 gün sonra tartıya çıktığınızda yine kilo verdiğinizi görüceksiniz. Hatta bidahaki çıkışınızdada.Çünkü sizin söylediğiniz gibi olması pek mümkün değil.

Sey evet garip bir vucut seklim var ayrica kilomu gostermiyorum cunku 1 seneye yakin fitness yaptim sıkı bir vucudum var yani hatta 31beden pantolonu aldigimda ailem hayatta olmayacagini soyledi bende oyle dusunuyordum ama oldu tamam kalcam var dedim ama okadarda yok yani ust bedende yani kiyafete gore degisiyor bazen L bile giydigim oluyor ama cok nadir daha cok m yada s :)

O kadar basari oykusu var ki ilgili forumda, okumak durduk yere motive ediyor.
Bedenin cok genc, istedigin gibi sekillendirmek icin en ideal zamanlar. Haa deyince bir gecede sonucunu goremiyoruz sporun ve diyetin
Sabirli ve istikrarli olmak sart:)

Tesekkur ederim aynen ilk zamanlarda hemen vermeyi aklima sokmusum simdi ne kadar yanlis dusundugumu anladim :)

Tartılmayın . Ben hiç tartılmam ama vücudumu tanırım, aynada bakarım sık sık. Ben karnımdan kilo alırım mesela göbeğim hafiften çıkmaya başladıysa 3-4 gün daha dikkatli yerim spora daha çok eğilirim.

Kilo önemli değil benim için görüntü ve görüntüyle barışık olmak önemli.

Mesleğe geçince çöpe döneceksin zaten korkma:KK66:

Şaka bir yana zaten gençsin netabolizman hızlıdır kıskandım şu anda :p Verirsin boş yere kendi moralini düşürme.

Tesekkur ederim ama tartilmadan ve zayifladigimi gormeden motive olamam galiba :)

[Hahifear 86, post: 45389334, member: 716708"]bende ekmeği ketim spora başladım hayırlısı[/QUOTE]

Hayirrlisi

Back