Plates kilo verdirmez sıkılastirir. Fitness kilo verdirir ve sıkılastirir. Fitness yaparken kardio ile baslayacaksiniz zaten ne kadar kardio yaparsaniz o kadar kilo verirsiniz. Arkasindan aletler yer hareketleri ve mekik sıkılastirir. Yediklerinizede biraz dikkat ederseniz. 100 gr diyetle gidecekse sporla birlikte 200 gr gider.Herkese iyi akşamlar diliyorum
10 kg fazlam var..
Pilates reformer mı? Yoksa fitness mı?
Sizler fazla kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz?
Çok fazla spor geçmişim olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. 10 kg fazlam+göbeğim, yanlarım var yani fitnessta dümdüz bir karına sahip olabilir miyim?
Yoksa pilatese gidip kendim yürüyüş yaparak mı ilerlemeliyim.. her ikiside demeyin okadar bütçe ayıramam ne yazıkki...
Herkese iyi akşamlar diliyorum
10 kg fazlam var..
Pilates reformer mı? Yoksa fitness mı?
Sizler fazla kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz?
Çok fazla spor geçmişim olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. 10 kg fazlam+göbeğim, yanlarım var yani fitnessta dümdüz bir karına sahip olabilir miyim?
Yoksa pilatese gidip kendim yürüyüş yaparak mı ilerlemeliyim.. her ikiside demeyin okadar bütçe ayıramam ne yazıkki...
Koşu bandı almak istiyoruz. Pilatese yazılıp koşu bandında koşup ve tabiki diyetle beraber mi iyidir. Yoksa direk fitness mı yapayım.20 kilodan fazla verdim...Kilo vermek istiyorsan once beslenme duzenini gozden gecirmeni tavsiye ederim,bu isin yuzde yetmisi saglikli beslenme geri kalani spordan gecer.Spor olarakda cardio agirlikli egzersizler gerek yani en az yarim saat terlemelisin.Varsa bir aletin onu duzenli kullanmaya calis yoksa youtube da dunya kadar cardio videolari var onlari yapabilirsin.Hatta imkanin el veriyorsa spor salonuna basla
Gözle görülür inceliyor yani öyle miPilates reformer diyorum ben. Kendim gitmedim ama eşim kurslarına gidiyor hocalık yapabilmek için. Kendisi biraz da kiloludur açıkçası. Ama geldiğinde karşımda farklı birini buluyorum resmen. Duruşu değişiyor, göbeği ufalıyor, o kadar yoğun tempoya rağmen yorgunluğu tatlı bir yorgunluk oluyor falan. Ayrıca sık sık çok zevkli olduğundan bahseder. Bu evimizde (yeni taşındık) bir tane reformer yaptırıp kullanmayı planlıyoruz hatta. :)
Gözle görülür inceliyor yani öyle mi