fazla kilolar nasıl gitmeli?

Evet ama bu biraz benim eşimle alakalı bir durum. Vücudu hemen şişebiliyor, aynı şekilde şişliği de iniyor. Kendisi çok rahatladığını belirtiyor. Hani şey değil demek istediğim (sen öylesin anlamında demiyorum kesinlikle) bıngıl bıngıl yap olup da hemen üç günlük antrenmanla gözle görülür inceliyor. Dediğim gibi vücudundaki değişiklikler kendini belli ettiği için belli oluyor baya.
Eşiniz hoca sanırım. Ona bir danışsanız benim için.. +10 kg basen göbek kalça var. Evde koşu bandı+ plates mi? Yoksa fitness mı yazılmalıyım

Herkese iyi akşamlar diliyorum:KK200:
10 kg fazlam var..
Pilates reformer mı? Yoksa fitness mı?
Sizler fazla kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz?
Çok fazla spor geçmişim olmadığı için nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum. 10 kg fazlam+göbeğim, yanlarım var yani fitnessta dümdüz bir karına sahip olabilir miyim?
Yoksa pilatese gidip kendim yürüyüş yaparak mı ilerlemeliyim.. her ikiside demeyin okadar bütçe ayıramam ne yazıkki...
Bir gün yürü bir gün ip atla. En az 45 dk . Beyaz ekmek, pilav makarna yeme. Akşamlarıda meyva yeme. Zayıflarsın. Ben de bu şekilde 14 kilo vermiştim.

Ben fitnessi tavsiye ederim. Pilates bana fazla duragan geliyor ve sikiliyorum. Hic sureklilik yakalayamadim pilateste. Ama fitness benim askitom :KK200:

Kibem Diyeti diye bir kitap çıktı hatice karslıoğlu'nun kitabı. Geçen gün onu inceledim çok kafama yattı. Kilo vermek isteyen arkadaşlara da tavsiye ederim. Verilen kiloların geri alınmaması için efsane öneriler var. Her şey kafada bitiyo, seni irdeliyo sonra alternatif menüler vs var başarılı buldum. Onu da inceleyebilirsiniz.

B-fit de yeni bir kampanya başlamış fitnes+plates bir paket sadece fitnes ücreti aliyormus öyle duydum bi sorun bence

Bazı spor salonlarında fitness ve grup dersleri hepsi dahil oluyor öyle bir salon bulamaz mısınız
Var ama kadın erkek karışık o şekilde istemiyorum sadece bayanlar olsa güzel olurdu varsada o şekilde benim çevremde yok ne yazıkki

Hangi ildesiniz bilmiyorum ama İstanbulda belediyelerin spor salonlarında hemde salonlar baya lüks, kadın erkek ayrı gruplarla , ücretsiz spor imkanı var 2 tane birden secebiliyosunuz ben fitnes plates seçmiştim haftada 2 gün gidiyordum onu arastirabilirsiniz

Platesin oldukca faydasini gormustum diyetle birlilte cok guzel sikilasma saglamisti ve yaklasik 12 kg verdim 5 ay gibi bir surecte

Eşiniz hoca sanırım. Ona bir danışsanız benim için.. +10 kg basen göbek kalça var. Evde koşu bandı+ plates mi? Yoksa fitness mı yazılmalıyım

Danışayım tabii. :) Eşim fizyoterapist ama pilates eğitmenliği için pilates okullarından birine gidiyor. Yağ yakmak kilo vermek için fitness, sıkılaşmak, postürü düzeltmek için pilates dedi. Pilatesde de zayıflanıyormuş ama fitness direkt zayıflamaya yönelik olduğu için daha etkiliymiş.

Danışayım tabii. :) Eşim fizyoterapist ama pilates eğitmenliği için pilates okullarından birine gidiyor. Yağ yakmak kilo vermek için fitness, sıkılaşmak, postürü düzeltmek için pilates dedi. Pilatesde de zayıflanıyormuş ama fitness direkt zayıflamaya yönelik olduğu için daha etkiliymiş.
Teşekkür ederim:)

X