• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Fazla kese zararlı mı:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU2

Ziyaretçi
Benim sorunum biraz delişik.kese olayına kafayı fena takmış durumdayım.günde iki kere yüzümü keseliyorum(hayır ergenlik çağında diilim:)).bişe çıkmasa yapmıcam ama..ciddi ciddi sanki bi haftadır keselemiyorum gibi her seferinde.anneannem böyle giderse erken kırışırsın diyo:çok üzgünüm: napcam ben yaaasenağlamaeminim şu forumda böyle sorunu olan tek kişi benimdir yazık banatatlicadiarzu

bana kalsa bende hergün keselerim çünkü cildimi temizlenmiş hissediyorum sanki ama 4 günde 1kere keselemek daha iyi hatta haftada 1belkide..cildim çok kötü kızardı ben sert keseyle yapnca watsonsdan havlu kese aldım artık onla keseliyorum pek bişey olmuyor..vücudumu her yıkandığımda keseliyorum ama =)
bence 3-4 günde 1 yapmaya alştır kendini.

Yüzünüzü tahriş ettiğinizle kalırsınız :bbo:
hergün yüz keselemekte nesi :uhm: hem ne gerek var ki
kese kir içindir :bbo: ve insanın yüzü hergün keselenecek kadar
asla kirlenmez yüz çok narindir kırışmazsınız belki ama
hücrelere zarar verebilirsiniz hafta da bir veya 1.5 haftada bir'e indirin yerimseniben

Bendekiler kir diil ölü hücre sanırım çünkü sabunladıktan sonra çıkıyo.bi de ben elimle masaj yapar gibi yapıyorum keseliyorum derken kese kullanmıyorum.ama azaltmaya çalışıcam...

kese kullanmıyosan pek sorun olmaz bence ama kese kullanıyorsan alışkanlık yapabilir yüzünde tabii bu da benim fikrim

Gün de 2 kere keselemek ne demek ? Cilt bu ...............

Elbet tahriş olur! yara bile olur !!!!!

Neden böyle yapıyorsunuz ????

Herşeyin fazlası zarar değil mi zaten ?

İnanın ben tavsiye de bulunduğum için böyle yanlış kullanım yüzünden pişman oldum

Kendimi sorumlu hissetmek istemiyorum :((

Yara olmuyo yok.Hatta sivilceyi azaltıyo zannedersem.Diyorumya kendi istiyo zaten elimi attığım anda geliyo:(Ben de kendimi mecbur hissediyorum.Ama bugün başladım günde bir defaya indirip haftada bire indirecem inşallah.Erkenden kırışacak diye korkuyorum sadece:( yoksa cildim baya dayanıklı

Cildiniz sizin hergün yolduğunuz üst tabakayı yerine koyamadan siz yine kese yapıp ölü hücreleri alıyorsunuz ve siz de ne kadar çok istiyor cildim diyorsunuz
Cildin üst tabakası zaten ölü deridir bu deri ölmüş hadi çıkaralım gibi bir düşünce yanlış
Ancak zamanla kirlenen ve yorulan bu ölü cilt peeling yöntemlerle alınabilir.Kese de bu yöntemlerden biridir.Kese haftada 1 ya da 2 kereden fazla yapılmaz.eğer böyle devam ederseniz erken yaşlanma ile karşı karşıya kalırsınız

arkadaşlar kız elimle keseliyorum demiş..yani kese bez filan kullanmıyor..sadece eliyle yüzünü ovuyor zannedersem?
bazen kolumada yaparım ben elimle sürterim kir çıkar afedersiniz çok terlediğimde =) ama kırk yılda bir işte..eli yüze götürmek hiç iyi birşey değil onu biliyorum.mikrobuda yüzüne götürmüş oluyorsun..ama elle kese işini bilmiyorum hiç yapmadım yüzüme..

Ellerle yüzü ovalamak keselemek değildir o zaman.Ovalamak da zararlı yüzünüze ne kadar az dokunursanız o kadar geç yaşlanırsınız.Ancak profosyonel yüz masajı faydalıdır.

Evet ovalıyorum sadece.O da yüzümü yıkadıktan sonra.En üst tabakanın ölü olduğunu biliyorum ama 2 gün üstüste yapmayınca pütür pütür oluyo.Kanser hücreleri gibi çoğalabilen epitel hücrelerim var sanırım:))Yaşadığım şehirden de kaynaklanabilir belki türkiyenin en pis havası olan ve en kuru ve en soğuk şehirlerinden biri:(

Back