fayanstaki küf lekesi

ayymme

oğluma kardeş geliyor
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
200
0
96
40
Çanakkale
:kedi:arkadaşlar bi kaç haftadır evimizde değildik ve eve geldiğimizde klozetin içinde küf gibi bir izle karşılaştık ne yaparsam yapayım çıkmıyor. çok kötü bir görüntü oluşmuş. deli gibi temizledim bi sürü deterjanlar jeller kullandım faydası olmadı. sizce neyle çıkar bu küf lekesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiCADIARZUCADIARZU

Son düzenleme:
tuzruhu ve klorak,ı karıştırıp küf olan kısımlara iyice yedirip yarım saat sonra klozet fırçasıyla bastırarak temizle,bu işlemi birkaçkere yapabilirsin,temizlendiğini göreceksin...

bende aynı sorundan muzdaribim bende banyoda küvetin kenarlarına ne yaptıysam gideremedim ne marc,ne cıllıt bang nede diger temizleyiciler kaldı ama bi türlü kurtulamadım o küf lekelerinden bide siyah duruyolar gören derki bu kenarar hiçmi yıknmıyo ne yapacagımı şaşırdım

tuzruhu ve klorak,ı karıştırıp küf olan kısımlara iyice yedirip yarım saat sonra klozet fırçasıyla bastırarak temizle,bu işlemi birkaçkere yapabilirsin,temizlendiğini göreceksin...

sakın iki kimyasalı karıştırmayın. ikisinin birleşiminden ortaya çıkan gaz zehirlenmelere yol açar. görünüşte sizi etkilememiş olabilir ama mutlaka zararı vardır. muhtemelen onları karıştırıp döküp ordan ayrılıp 5 dk filan bekletiyorsunuzdur. ama gaz her yerden geçip sızabilir .

daha önce burda okumuştum ve gerçekten işe yaradı fıs fıs lı bir şişeye örneğin camsil kutusu olabilir çamaşır suyunu koy ve küflü yerlere sık yarım saat sora ovalamadan fırçalamadan yok olduğunu görüceksin ben denedim ve oldu

Back