- Konu Sahibi acibiber2053
-
Melerud marka temizlik malzemeleri var , ben Bauhause dan almıştım. Sprey kapaklı , temizlik yapan kadına verdim , speyleymiş heryeri , bekletmiş bayağı sonrada silivermiş , akşam süperdi yerler. :) Fırçalamak vb. yok.
Sadece derz aralarında boşluk olan yerler koyu görünüyordu oralarada beyaz derz malzemesi aldım azıcık yapıverdim süper oldu :)
Arkadaşlar ben geçenlerde pazardayken pazarcı çocuğun bağırmasına yanına gittim mavi su diye bir sıvı fayans aralarını temizlediğini fakat tuz ruhu gibi zarar vermediğini söyledi,1 tl aldım kesinlikle zarar vermiyor elimle rahatlıkla uyguluyorum ve fırçalamaya gerek yok beklet ve sil,bembeyaz oldular,kesinlikle deneyin,açık deterjan satan yerlerde bulunabilir
off gerçekten başbelası bir sorun bu geçen yıl annemle beraber fayans aralarını tek tek derzle doldurmuştuk ama canımız çıktışuanda çok temizler mis gibi ama büyük yürek istiyor yapması.
fayans aralarını boyamak icin büyük yapı marketlerde özel kalemler satılıyor bılgınıze
canım ismini yazabilirsin tam olarak merak ettim. yağ çözücümü kireç çözücümü ?annemde bıkmıştı artık elinde telle uğraşmaktan..
denemediği deterjan vs kalmamıştı..
ama artık çözümü buldu..
bimde satılan bi yağ çözücü var, fiyatıda 2.5 gibi çok uygun bişe.. süper oluo, sıkıosunuz biraz bekletip süngerle üzerini silip suyla akıtıosunuz.. sonuç mükemmel..
duşkabin içinde kullanıo, sıkıo ve bezle silio okadarr..
önceden banyo temizliği saatlerini alırdı şimdi hertaraf banyo duşakabin lavoba vs yarm saatte bitio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?