- 24 Eylül 2018
- 97.006
- 292.124
Amin aşkom varsa bir yerlerde iyi kalpli biri nasipte bulurİnşallah bulur aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aşkom varsa bir yerlerde iyi kalpli biri nasipte bulurİnşallah bulur aşkom
Kopyala yapıştırla kız tavlama mı kalmış yaBana şöyle bir mesaj gelmiş. Acaba çok mu yaşlı duruyorum ya da yazan mı yaşlı
Ve bu ilk değil
Eki Görüntüle 3267760
Ahhh inşallahAmin aşkom varsa bir yerlerde iyi kalpli biri nasipte bulur
Kimse cevap vermezKopyala yapıştırla kız tavlama mı kalmış ya
Ahhh inşallah
İçine Bülent Ersoy kaçmış seninkininKimse cevap vermez
Feys dayısı sanırsamBana şöyle bir mesaj gelmiş. Acaba çok mu yaşlı duruyorum ya da yazan mı yaşlı
Ve bu ilk değil
Eki Görüntüle 3267760
Bana da kim sorarsa yabancı doktor biri yazmış, İngilizce ,ilk mesaj nasılsın canım? doktor olacak,yabancı ve yakışıklı olacak,ve de beni bulacak ajahahahahahahaha
Dest-i hezimetDün akşamki düğünde yakışıklı bir oğlan gördüm ama parmağında yüzük vardısonra dediler ki o nişanlı yakında da düğünü olacak.smsjdjd benim dest-i muhabbet işleri de ancak bu kadar oluyor.djdjdjd
Bundan sonrasında düğünlerde alyans takmak şart olduDün akşamki düğünde yakışıklı bir oğlan gördüm ama parmağında yüzük vardısonra dediler ki o nişanlı yakında da düğünü olacak.smsjdjd benim dest-i muhabbet işleri de ancak bu kadar oluyor.djdjdjd
Aman uzak olsunHemen engelliyorumNormalde siliyorum. Bunun dedim ekran görüntüsü alayımİçine Bülent Ersoy kaçmış seninkinin
Bana da ekleme isteği geliyor,hepsi bebe ,20 yaş ya da az üstü hemen redAman uzak olsunHemen engelliyorumNormalde siliyorum. Bunun dedim ekran görüntüsü alayım
Neden ki?Bundan sonrasında düğünlerde alyans takmak şart oldu
Tirbiyisiz oğlan çocuklarına bak senBana da ekleme isteği geliyor,hepsi bebe ,20 yaş ya da az üstü hemen red
Parmağa bakmak halen varmış diyeNeden ki?
Aynen aşko ya bende anlamıyorumBana da ekleme isteği geliyor,hepsi bebe ,20 yaş ya da az üstü hemen red
He yani,bana göre bebe bunlar hepsi de araba delisi tiplerTirbiyisiz oğlan çocuklarına bak sen
Yaz lütfen aşko,hadi bak gelip bakacağım ahahahahahahaAynen aşko ya bende anlamıyorum
Profile şey yazacağım artık.
Söz 1.1.2002
Nişan 2.2. 2002
Düğün 3.3.2002
İlk bebe 4.4.2004
Gibi gibi
İlk kiss falanAynen aşko ya bende anlamıyorum
Profile şey yazacağım artık.
Söz 1.1.2002
Nişan 2.2. 2002
Düğün 3.3.2002
İlk bebe 4.4.2004