- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.113
- 698
Şahane Sefan olsun canım,iyi eğlenceler ve de tatillerBebeyim tatildeyim, yemek yapmak yerine yeme donemindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahane Sefan olsun canım,iyi eğlenceler ve de tatillerBebeyim tatildeyim, yemek yapmak yerine yeme donemindeyim
Iyi tatiller bol eğlencelerBebeyim tatildeyim, yemek yapmak yerine yeme donemindeyim
En son Avrupa'ya giderken görmüştüm.Aretim de gelemedi Kukrim
Sen nereden gördünEn son Avrupa'ya giderken görmüştüm.
Profilinde paylaşmıştıSen nereden gördün
bu ne Allah aşkınaBana şöyle bir mesaj gelmiş. Acaba çok mu yaşlı duruyorum ya da yazan mı yaşlı
Ve bu ilk değil
Eki Görüntüle 3267760
Buna benzer bir iki defa daha gelmiştibu ne Allah aşkına
Döndü iki gözüm çiçeğiEn son Avrupa'ya giderken görmüştüm.
kk daki profilin değil mi?Buna benzer bir iki defa daha gelmişti
Dalga geçiyorlar galiba
TovbesteysinBana şöyle bir mesaj gelmiş. Acaba çok mu yaşlı duruyorum ya da yazan mı yaşlı
Ve bu ilk değil
Eki Görüntüle 3267760
Yok instagramkk daki profilin değil mi?
Aşko bu nedir yaTovbesteysin
Güldüm inşallah başıma gelmez.Bana şöyle bir mesaj gelmiş. Acaba çok mu yaşlı duruyorum ya da yazan mı yaşlı
Ve bu ilk değil
Eki Görüntüle 3267760
İnsta manyaklarindan zaar aşkoAşko bu nedir ya
Bana sık sık geliyor. Öyle matah bir profilimde yokGözleri bozuk yaşlı kadını görmüyorlarGüldüm inşallah başıma gelmez.
4 yıl oluyordur birisi de bana kandil mesajı atmıştı.smsjd
Aynen aşkom yaİnsta manyaklarindan zaar aşko
Bana da kim sorarsa yabancı doktor biri yazmış, İngilizce ,ilk mesaj nasılsın canım? doktor olacak,yabancı ve yakışıklı olacak,ve de beni bulacak ajahahahahahahahaAynen aşkom ya
İnşallah bulur aşkomBana da kim sorarsa yabancı doktor biri yazmış, İngilizce ,ilk mesaj nasılsın canım? doktor olacak,yabancı ve yakışıklı olacak,ve de beni bulacak ajahahahahahahaha