- 1 Aralık 2021
- 11.936
- 39.904
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee yok gerçek adım Elif. Buraya üye olurken böyle bir ortamla karsilacagimi bilmediğim için birkaç kullanıcı adı salladım hepsi de başkası tarafından kullanılıyor denilince Zerre yazdım öyle de kaldı.Yok gerçek adını sordum. Zerre ile bağlantılı mı demek istedim
23
Güzel ama nickini bence hiç değiştirmeHeee yok gerçek adım Elif. Buraya üye olurken böyle bir ortamla karsilacagimi bilmediğim için birkaç kullanıcı adı salladım hepsi de başkası tarafından kullanılıyor denilince Zerre yazdım öyle de kaldı.
Degistirmeden kalmış olması iyiymiş ben çok değiştirdim süresi bitince değiştiriyordum son zamanlarda bıraktımHeee yok gerçek adım Elif. Buraya üye olurken böyle bir ortamla karsilacagimi bilmediğim için birkaç kullanıcı adı salladım hepsi de başkası tarafından kullanılıyor denilince Zerre yazdım öyle de kaldı.
Bir ara nickimi kullanarak orijinal hakaret edenler oldu o zaman bi acaba değiştirsem mi demiştim ama vazgeçtim hakaret eden her türlü eder.Güzel ama nickini bence hiç değiştirme
Aynen öyleBir ara nickimi kullanarak orijinal hakaret edenler oldu o zaman bi acaba değiştirsem mi demiştim ama vazgeçtim hakaret eden her türlü eder.
Ama üye olmak isteyenler de vardıBir ara nickimi kullanarak orijinal hakaret edenler oldu o zaman bi acaba değiştirsem mi demiştim ama vazgeçtim hakaret eden her türlü eder.
İşte o yüzden değiştirmekten vazgeçtimAma üye olmak isteyenler de vardı
Akilli bir karar,yoksa seni bulamazİşte o yüzden değiştirmekten vazgeçtim
Ama ben söz konusuysam hiç şansım yokO tarifin bu kategoride birinciliği bile var
Olumlu düşünelimAma ben söz konusuysam hiç şansım yok