Esiyor evet. Sana da afiyet olsunOoh püfür püfür esiyordur şimdi,afiyet olsun,Ben de vantilatör karşısında ekmek arası yapmıştım onu yiyom
Niye merak ettinOguz nerde ?
Neclayim ben .Niye merak ettin
O zaman sen benden daha iyi bilirsin nerde olduğunuNeclayim ben .
Atarım paltoyu suratına haaaaaaa.O zaman sen benden daha iyi bilirsin nerde olduğunu
İyi hepsi yaparsaNasıl verim iyi mi?
BenBilmedigimi kim söyledi?
Asıl sen bilmiyorsun özelden bana tarif soruyorsun benim verdiğim tarifle birinci oluyorsun beni kıskanıyorsun cekemiyorsun puuuu sana . Bak burasıda senin evin seni ifşaliyorum artık herkes bilsin .
At bakalım neler oluyor sonra ..Atarım paltoyu suratına haaaaaaa.
Delirirsin bak karışmam.At bakalım neler oluyor sonra ..
Kirli bile olsa keşke benim evim olsaydıAsıl sen bilmiyorsun özelden bana tarif soruyorsun benim verdiğim tarifle birinci oluyorsun beni kıskanıyorsun cekemiyorsun puuuu sana . Bak burasıda senin evin seni ifşaliyorum artık herkes bilsin .
Nevriyenin evi :
Tamam tamam hadi ağlama geliyorum temizlemeyeKirli bile olsa keşke benim evim olsaydı
Sen benimle ilgilenmediğin için bir evimin bile olmadığını bilmezsin
Evim olunca temizliğe seni çağıracağımTamam tamam hadi ağlama geliyorum temizlemeye
Tamam manto da Oğuz’da senin olsun al gitDelirirsin bak karışmam.
Saati 350 TL anlaştık mı?Evim olunca temizliğe seni çağıracağım
Ben birini ayarlarım sen parayı gönderirsin. O sıkıntı olmazSaati 350 TL anlaştık mı?
Senin göbek adın zekiye mi?Ben birini ayarlarım sen parayı gönderirsin. O sıkıntı olmaz
Zeki olduğumu hep söylerlerSenin göbek adın zekiye mi?
Kim söylüyor onu ?Zeki olduğumu hep söylerler
benKim söylüyor onu ?