- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Amin cancağzım, sonunda bittiAllah mesut etsin cancağızım, pek hoştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cancağzım, sonunda bittiAllah mesut etsin cancağızım, pek hoştu
Nevreste kapış kapış dağıtmıştır tarifleri,sonunculukla başlamıyım şimdiTatil zamanı, bence hatırlarsın, dene
Kız niye bu kadar heyecanlandın, sanki çoktandır katılmıyorum yarışmayayap yap yap
Evet orda hata yaptım ne vaaarrr .Sosu kek kalıptayken dökmen gerekirdi.
İkisi de sıcak olmalıydı artık birdahaki sefere öyle yaparsınAy tarifte kek soğuk sos sıcak olsun yazmışlar öyle yaptım.
Evet Deynep’imEşi vefat eden görümcenin mi?
Yok,tarif alan az bu seferNevreste kapış kapış dağıtmıştır tarifleri,sonunculukla başlamıyım şimdi
Şaka tabiBende iyi
Yok canım daha neler
Sen ve sonuncu olmak Yoo dostumNevreste kapış kapış dağıtmıştır tarifleri,sonunculukla başlamıyım şimdi
Sunumlarını beğeniyorum da ondanKız niye bu kadar heyecanlandın, sanki çoktandır katılmıyorum yarışmaya
Maharetine maharet kat diye söyledim, iyi yahu sustum.Evet orda hata yaptım ne vaaarrr .
Çok emeğin var cancağızım, masallah sanaAmin cancağzım, sonunda bitti
Sosu kek kalıptayken dökmen gerekirdi.
Belki kalıpta dökünce kalıptan çıkmaz, yapışır kalıba hamur olur sanmıştı. İlk başta öyle sanıyor insan.Evet orda hata yaptım ne vaaarrr .
Maharetine maharet kat diye söyledim, iyi yahu sustum.
Sevdiğim kişi olunca hatıram olsun, emeğim olsun seviyorum cancağzım. Sağ olasın.Çok emeğin var cancağızım, masallah sana
Allah hayırlı etsin. Annesi ne kadar ağlamıştır kimbilir babası da görseydi diyeAmin cancağzım, sonunda bitti
Sen de sağol cancağızımSevdiğim kişi olunca hatıram olsun, emeğim olsun seviyorum cancağzım. Sağ olasın.
Ayyyhhh beni canevinden vurdun.Sunumlarını beğeniyorum da ondan
ÜzdüYok,tarif alan az bu sefer
O işler karışık canım, kızın babasıyla yıllar evvel ayrıldı annesi. Ölen eşiyle 7 sene evvel evlendi.Allah hayırlı etsin. Annesi ne kadar ağlamıştır kimbilir babası da görseydi diye