- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Ellerine sağlık aşkom
Teşekkür ederim canlarEllerine sağlık kukrişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık aşkom
Teşekkür ederim canlarEllerine sağlık kukrişim
Bunun kırmızısı var mı bende profilime koyayım
Tuttum bunu kuzu aklımda olsunTeşekkürler guzu,sana yeni nick buldum,tikli ve perili
TiksApp diye uygulama yapalım,ya da TiksTagram
Valla benim enerjim bitik çarşıya gittik kıza biseyler aldık ,boya aldık ev boyuyoruz hala bitmedi ben bittimBugün çok enerjiksiniz
Ellerinize sağlık canım güle güle oturunTuttum bunu kuzu aklımda olsun
Valla benim enerjim bitik çarşıya gittik kıza biseyler aldık ,boya aldık ev boyuyoruz hala bitmedi ben bittim
Kolay gelsin canımValla benim enerjim bitik çarşıya gittik kıza biseyler aldık ,boya aldık ev boyuyoruz hala bitmedi ben bittim
Dikkat et yanmasinKırmızı etde Birinci olayım da kazen verir demi nevo Blue_Peri
Çok güldüm yorumlara ya dinledin miSen bizr kilo aldırmak mı istiyon
Tarifi beğenip attın sandım ya ben süt dondurma olmaya tövbe etmiş oysa kiÇok güldüm yorumlara ya dinledin mi
Noolduu
Profile mesajı gitmişNoolduu
Güldük eğlendik ve sildim sizin gönlünüz olsun diye paylaşmıştım zatenProfile mesajı gitmiş
Ben görmedim bile hangi ara yazdın sildinGüldük eğlendik ve sildim sizin gönlünüz olsun diye paylaşmıştım zaten
Teşekkür ederizGüldük eğlendik ve sildim sizin gönlünüz olsun diye paylaşmıştım zaten
Yaaa tühBen görmedim bile hangi ara yazdın sildin
Çok birşey kaçırmadım umarımYaaa tüh