Ben bile kukrim yazısımı arıyorum aşko mesajlarda beni alıntıyanları göremiyorum bazenBu da güzel çok orjinal
Ama biz kukrime alışkınız
Kukriskom yap kukriskomBen bile kukrim yazısımı arıyorum aşko mesajlarda beni alıntıyanları göremiyorum bazen
di mi amaSende hindistan cevizi sütlü kuzu etini yap
Yaa düşünsene birde adın mor yazıyormuş, off tadindan yenmez kukriskomAşkoların kukrimi yapayacağım
Ben avatarı değişince öyle oluyor. Nicki düşünemiyorumBen bile kukrim yazısımı arıyorum aşko mesajlarda beni alıntıyanları göremiyorum bazen
Yaa ne güzel olurduYaa düşünsene birde adın mor yazıyormuş, off tadindan yenmez kukriskom
Bir akşam seneler önce survior izlerken o kadar güzel yiyorlardı ki eşime dedim git Allah aşkına al şunda kırıp yiyelimdi mi ama
yarın yine yapacağım hindistancevizi sütümü
Mor bir şey görünce benimde aklıma geliyorsun kukriskoYaa ne güzel olurdubugün mor ketıl gördüm zaten aklım onda kaldı
YaaaaAşkoların kukrimi yapayacağım
Aşko yaSurvıor deyince bak aklıma geldi o sene ilk allstardı galiba hilmicrmlerin falan olduğu misafir var o akşam da Nasıl önemli yarış var ben yerimde duramıyorum bağırıyorum falan akrabalar şok
Çok fanatiği idim o zaman aşkoAşko ya
Bende öyleyim aşkom ondan çok aksiyonlu film izlemiyorumÇok fanatiği idim o zaman aşko
Geçenlerde oğlanla film izliyoruz o da benim gibi gerilim savaş filmi eşim diğer odada idi biz oğlanla hop oturup hop kalkıyoruz önemli yerlerde falan ay ay ay diye bağırıyoruzeşim gelmiş diyor siz filmi izlemiyorsunuz yaşıyorsunuz
Bana düğün demeDüğün var burda ses nasıl geliyor varya cano gel halay başladı halay başı olak
Ayla yı izlemiştik çocuklarla en son hepimiz birden Nasıl ağlıyoruz ama görmen lazımBende öyleyim aşkom ondan çok aksiyonlu film izlemiyorumçoğu şeyde duygulanır, ağlarım. Resmen yaşarım
Bende duygusallasiyirum ağlıyorum önceden böyle değildim son senelerde olduAyla yı izlemiştik çocuklarla en son hepimiz birden Nasıl ağlıyoruz ama görmen lazımondan somra oğlan hep tembihliyor anne ne olur ağlamaklı birşey açmayalım