- 8 Haziran 2013
- 56.113
- 149.011
Benim büyük olan gurme Elazığ dan asma yaprağı almıştık. Zorla onu bana sardırttı gergin istisnasız ne yemek yapalım konusunda fikrini alıyoruz. Boğazına düşkün kendisiSenin bebeler bir şey demez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim büyük olan gurme Elazığ dan asma yaprağı almıştık. Zorla onu bana sardırttı gergin istisnasız ne yemek yapalım konusunda fikrini alıyoruz. Boğazına düşkün kendisiSenin bebeler bir şey demez
Canım geçmiş olsun ama yapamazsan bir hafta önce haber verValla jeyom kv gilde kestik onların dondurucuda etler şuan ya valla eve gelmesi lazım daha. Birde annem bu ayın 17 sinde ameliyat olcak umarım yapabilirim etimde gelirde bu ay karmakarışık bir durumdayım
Çaktırma eşimin haberi yukİşte benim Zano'm
Benim oğlanda aynı öyleBenim büyük olan gurme Elazığ dan asma yaprağı almıştık. Zorla onu bana sardırttı gergin istisnasız ne yemek yapalım konusunda fikrini alıyoruz. Boğazına düşkün kendisi
Queen of the mantı'sHerşeyi inkar edebilir bir şeyi asla
Kızlara göre boğazlarını daha çok seviyor erkek milletiBenim oğlanda aynı öyle
Bilmese de olurÇaktırma eşimin haberi yuk
Birde kilo alsaKızlara göre boğazlarını daha çok seviyor erkek milleti
Doğru belgelerimiz varQueen of the mantı's
Sagolasin ablacım aklımda abla çok gec olmadan duruma göre yazcam sana yapamazsam.Canım geçmiş olsun ama yapamazsan bir hafta önce haber ver
Önce sağlık, Allah sifa versin kuzumValla jeyom kv gilde kestik onların dondurucuda etler şuan ya valla eve gelmesi lazım daha. Birde annem bu ayın 17 sinde ameliyat olcak umarım yapabilirim etimde gelirde bu ay karmakarışık bir durumdayım
YakıyorlarBirde kilo alsa
Umarım yaparsın canımSagolasin ablacım aklımda abla çok gec olmadan duruma göre yazcam sana yapamazsam.
Aynen çok hareketlilerYakıyorlar
Very very big mantı'sDoğru belgelerimiz var
Geçmiş olsun perişkom. Rabbim şifa versinValla jeyom kv gilde kestik onların dondurucuda etler şuan ya valla eve gelmesi lazım daha. Birde annem bu ayın 17 sinde ameliyat olcak umarım yapabilirim etimde gelirde bu ay karmakarışık bir durumdayım
Siz varyaaa beni öldurceniz beeQueen of the mantı's
Bizim dilimize düşmekSiz varyaaa beni öldurceniz bee
İnşallah abla etim evimde olsaydı yine yapardımUmarım yaparsın canım
Ne zaman gelecekmişİnşallah abla etim evimde olsaydı yine yapardım