Ellam ,Parol soran tek hastasisindirDün kan vermeye gitmiştim. Doktorum dedi ki yazmamı istediğiniz bir ilaç var mıdedim noooğlur parol yazın bide aferin. Kaç kutu olsun dedi 2-3 kutu parol yazarsanız çok iyi olur dedim hemen tamam dedi çat çat ne istiyorsam yazdı. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Elimde ilaç poşeti sırıtarak gezdim bı 10 dakika falan.djdjdj
Halbuki tanısa çok severBizi tanımak için çaba harcamıyor
Hava sıcak üstümüzü örtmezsek olurMucizelere inanirim
AnlastikÜç gün daha bekleyelim
Totişler güvendeHava sıcak üstümüzü örtmezsek olur
Ben bugün veda ettim artık kesmiyorEllam ,Parol soran tek hastasisindir
Sevmek istemiyorHalbuki tanısa çok sever
Ya beni çok mu seviyorsunuz siz hııııO bizi ihmal ediyor
Majezik,Aptanax,Arveles can,gerisi heyecanBen bugün veda ettim artık kesmiyor
ÜzdüSevmek istemiyor
Bugün başka bir tat yakaladım iyi geldi galibaMajezik,Aptanax,Arveles can,gerisi heyecan
Sevmesek sormayızYa beni çok mu seviyorsunuz siz hııııiki gün gelmesem üçüncü gün ihmal etti falan diyorsunuz ben çok duygulanıyorum. Nasıl da nankör bir kızmışım ya ben püü diyorum.
Nasılsınız dostlarım keyifler yerindedir inşallah?
Bak hala tınlamıyor
Bence parol isteyen tek hasta olduğum için kaç kutu olsun diye sordu.sjdjejEllam ,Parol soran tek hastasisindir
Yarasın aşkomaBugün başka bir tat yakaladım iyi geldi galiba
Biz de aynisini yaparızBak hala tınlamıyor
Seviyoruz tabiYa beni çok mu seviyorsunuz siz hııııiki gün gelmesem üçüncü gün ihmal etti falan diyorsunuz ben çok duygulanıyorum. Nasıl da nankör bir kızmışım ya ben püü diyorum.
Nasılsınız dostlarım keyifler yerindedir inşallah?
He ya ,ben de onu dedimBence parol isteyen tek hasta olduğum için kaç kutu olsun diye sordu.sjdjej
Sensiz olur mu
Bir değişiklik olurAz kaldı ben yapacağım
Aynen yaa ben şimdiye 50 kere yapmıştımTembel tenekeler
Sağ ol aşkomYarasın aşkoma