Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ohh ohhhhh sefamız olsun gul goncamm, tam keyif kahvesi içmelik
Yarasın afiyetler olsun çicemmmm
Çok fazlaymış en son 30 a almıştım şehirden şehire değişiyor demekki
Buradada pazarda 50 filandı nerdeyse
Ohh sana keyifler yakışır gül goncammm
Sağol çicem geleneksel kız kıza tatilimiz bizim
Barbunya 50 dolaba falan konmaz artık
Hayal artık domatesi nasıl yapacaz onu düşünüyorum .

10 GB 89 lira 25 99 liraydı. Ben ondan bunu aldım. Ama sürekli bu şekilde zor ya
Şu sosyal medyası falan kotadan yemeyen paketler var. Erkek kardeşim o faturayı kullanıyor ve gayet memnun. +20 GB de interneti oluyor falan. Tabii şu anda fiyatı nedir bilmiyorum ama bir bak istersen. Tabii yaş sınırı falan yoksa.
İnşallah doğru şeyden bahsettims.sns

Canım ben bir ay buradayım. Nevşehir'de wifi var
Bu ay için 25 aldım, 5 GB benim var. Birde arada sil süpür varYeter inşallah
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
Bir şey merak ediyorum
Sen neden birden bizim buraya merak sardın neden daha önce gelmedin şimdi geldinSadece merak
Ne zaman ve neden geldiğim konusunda bir fikrim yok harbiden ya nasıl geldim ben buraya. Tam olarak ilk hangi konuya yazdığımı bilirsek eğer bu sorunun cevabı da ortaya çıkmış olur diye düşünüyorum.

Ne zaman ve neden geldiğim konusunda bir fikrim yok harbiden ya nasıl geldim ben buraya. Tam olarak ilk hangi konuya yazdığımı bilirsek eğer bu sorunun cevabı da ortaya çıkmış olur diye düşünüyorum.
Depremden sonra çorba konusuna geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…