- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Sen haber ver 5 vakit döverim çicemmmmEllerin dert görmesin ciceemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen haber ver 5 vakit döverim çicemmmmEllerin dert görmesin ciceemm
Ohh ohhhhh sefamız olsun gul goncamm, tam keyif kahvesi içmelikSen haber ver 5 vakit döverim çicemmmm
Çok fazlaymış en son 30 a almıştım şehirden şehire değişiyor demekkiFasulye 60 lira pazarda bugün, şok oldum
Ohh sana keyifler yakışır gül goncammmAğustos'ta kızçemle minnoşla İzmire gidiyoruz 1 hafta kalacaz biletlerde alındı,gene kocasız olcaz.
Barbunya 50 dolaba falan konmaz artıkÇok fazlaymış en son 30 a almıştım şehirden şehire değişiyor demekki
Yarasın afiyetler olsun çicemmmmOhh ohhhhh sefamız olsun gul goncamm, tam keyif kahvesi içmelik
Buradada pazarda 50 filandı nerdeyseÇok fazlaymış en son 30 a almıştım şehirden şehire değişiyor demekki
Sağol çicem geleneksel kız kıza tatilimiz bizimOhh sana keyifler yakışır gül goncammm
Hayal artık domatesi nasıl yapacaz onu düşünüyorum .Barbunya 50 dolaba falan konmaz artık
Şu sosyal medyası falan kotadan yemeyen paketler var. Erkek kardeşim o faturayı kullanıyor ve gayet memnun. +20 GB de interneti oluyor falan. Tabii şu anda fiyatı nedir bilmiyorum ama bir bak istersen. Tabii yaş sınırı falan yoksa.10 GB 89 lira 25 99 liraydı. Ben ondan bunu aldım. Ama sürekli bu şekilde zor ya
Evet ablacımDaha pahalıyada gelir yani,evde oldumu kolaylık.
Canım ben bir ay buradayım. Nevşehir'de wifi varŞu sosyal medyası falan kotadan yemeyen paketler var. Erkek kardeşim o faturayı kullanıyor ve gayet memnun. +20 GB de interneti oluyor falan. Tabii şu anda fiyatı nedir bilmiyorum ama bir bak istersen. Tabii yaş sınırı falan yoksa.
İnşallah doğru şeyden bahsettims.sns
Ooo süppermiş o zaman.Canım ben bir ay buradayım. Nevşehir'de wifi var
Bu ay için 25 aldım, 5 GB benim var. Birde arada sil süpür varYeter inşallah
Teşekkür ederim
Yetmezse biraz başınızı dinlersinizOoo süppermiş o zaman.
Aaaa aşkolsun ama yağniiYetmezse biraz başınızı dinlersiniz
Dinleriz yani diyorsunAaaa aşkolsun ama yağnii
Sen yazdıkça dinleniyoruz diyorumDinleriz yani diyorsun
Teşekkür ederimSen yazdıkça dinleniyoruz diyorum
Ay bu cevapta çok romantik oldu amaajsjsjsns
Ne zaman ve neden geldiğim konusunda bir fikrim yok harbiden ya nasıl geldim ben buraya. Tam olarak ilk hangi konuya yazdığımı bilirsek eğer bu sorunun cevabı da ortaya çıkmış olur diye düşünüyorum.Teşekkür ederim
Bir şey merak ediyorum
Sen neden birden bizim buraya merak sardın neden daha önce gelmedin şimdi geldinSadece merak
Bu bir işaret olmalı. Haydi kolları sıvama vaktiNe zaman ve neden geldiğim konusunda bir fikrim yok harbiden ya nasıl geldim ben buraya. Tam olarak ilk hangi konuya yazdığımı bilirsek eğer bu sorunun cevabı da ortaya çıkmış olur diye düşünüyorum.
Depremden sonra çorba konusuna geldinNe zaman ve neden geldiğim konusunda bir fikrim yok harbiden ya nasıl geldim ben buraya. Tam olarak ilk hangi konuya yazdığımı bilirsek eğer bu sorunun cevabı da ortaya çıkmış olur diye düşünüyorum.
Dur yavaş yavaş korkutma ceylanıBu bir işaret olmalı. Haydi kolları sıvama vakti