- 5 Mayıs 2020
- 12.729
- 39.453
Yok yav daha kolay bi şeyHumus olduğu doğru o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yav daha kolay bi şeyHumus olduğu doğru o zaman
Jenna Jabbar Demirbaş aşkomAaaa yok öyle bir şeyBurada yemek yapmadan takılmak mümkün bknz: Jenna16 aşkom
Saat 20.00 civarı kapin çalacak ve ben geleceğimHeyecan doruktaaaaa
KısmetseAkşam Gelecek misin tarif almaya
gel lütfenKısmetse
Aşkom gel dersen gelirim ama kaçta düşerim bilmemgel lütfen
Gelmezsen ayıp olurSana da geleyim mi ? C A N O
awwwwwGelmezsen ayıp olur
Gel bebeğim ,çok gel kalma amaAşkom gel dersen gelirim ama kaçta düşerim bilmem
iyiyim kuzum şükür.kizin Onlayn sınavı vardı onun telaşı ile hissetmedik biz eşim arayınca haberim oldu. İyi ki hissetmedik valla yoksa çok etkileniyoruz baya bir atlatamiyoruz .Herkes dışarıya atmış kendini.Rabbim korusun bir daha yaşanmaz inşallah izmir'dede olmusyaBlue_Peri canım iyi misin
İnşallah iyidir, aklıma hemen o geldiBlue_Peri canım iyi misin
Kuzum ,çok geçmiş olsuniyiyim kuzum şükür.kizin Onlayn sınavı vardı onun telaşı ile hissetmedik biz eşim arayınca haberim oldu. İyi ki hissetmedik valla yoksa çok etkileniyoruz baya bir atlatamiyoruz .Rabbim korusun bir daha yaşanmaz inşallah izmir'dede olmusya
İyi ki hissetmemişsiniz canım olmasın inşallah bununla gelmiş geçmiş olsuniyiyim kuzum şükür.kizin Onlayn sınavı vardı onun telaşı ile hissetmedik biz eşim arayınca haberim oldu. İyi ki hissetmedik valla yoksa çok etkileniyoruz baya bir atlatamiyoruz .Herkes dışarıya atmış kendini.Rabbim korusun bir daha yaşanmaz inşallah izmir'dede olmusya
Sağol kuzum benim inşallah bir daha olmaz bununla son bulurKuzum ,çok geçmiş olsun
Amin kuzum sağolasınİyi ki hissetmemişsiniz canım olmasın inşallah bununla gelmiş geçmiş olsun
Benim de aşko,herkes yerinde iyi olsun Allah beterinden korusunİnşallah iyidir, aklıma hemen o geldi
Sen de sağol canımAmin kuzum sağolasın