Kukriskomun kurabiyesi bu
Aynen öyle olduYemek fotoğrafçılığı sosyal medyayla birlikte daha çok gelişti zaten. Öncesi koca bir hiçlik.
Cnm saol ben almiymm
Ekrana eppek banabiliyoz mu?
Hele ki Pinterest’ten sonra. Bu sene Alman çikilatam da yok, bak yine aklıma geldi efkarlandım.Aynen öyle oldu
Son 6-7 yıldır gelişti.
Forumda kaç tarifim var bilmiyorum. Ama iyi kötü buradayım işteEkrana eppek banabiliyoz mu?
Birde fasulyesinHele ki Pinterest’ten sonra. Bu sene Alman çikilatam da yok, bak yine aklıma geldi efkarlandım.
Yeni pasta yarışmasına kadar fasulyelikten çıkardım ben.Birde fasulyesin
Merve kim?Benim ilk tarifim de öyleydi. Merve’nin kocası yarışmanın fotoğraf listesinde görmüş demiş ki bunu sen mi yaptın? Merve beceriksiz diye. Hahhahahahdjshaj
Grip için çorba mı HAHAAHAHAHAHHÇorbalar - En iyi 20 yöresel çorba
Tavuklu Paça Çorbası (lezita tavuk ile) Kış Çorbası (Reis gıda bakliyat) Kremalı Tavuk Çorbası Sıkıcık Çorbası (Duru Bulgur İle) Yüksük Çorbası (Penguen domates salçası ile) Bors corbasi (rus mutfagi) Gaziantep Usulü Yuvarlama Börek Çorbası Kelle & Paça Çorbası...www.kadinlarkulubu.com
Merve vardı ya hani. Kullanıcı adı Merve.Merve kim?
Tam dört tane kalp süslemeli çorba varÇorbalar - En iyi 20 yöresel çorba
Tavuklu Paça Çorbası (lezita tavuk ile) Kış Çorbası (Reis gıda bakliyat) Kremalı Tavuk Çorbası Sıkıcık Çorbası (Duru Bulgur İle) Yüksük Çorbası (Penguen domates salçası ile) Bors corbasi (rus mutfagi) Gaziantep Usulü Yuvarlama Börek Çorbası Kelle & Paça Çorbası...www.kadinlarkulubu.com
Heee o MerveMerve vardı ya hani. Kullanıcı adı Merve.
Beyrancı Merve o.Heee o Merveben de Meeerveeeeee sanmıştım.snsjsjd
Ekonomi çöktü ülkede
Ulan sana gönderilenler sanıyorum ahahahaha
Ben dedim o zaman öyleydiTam dört tane kalp süslemeli çorba var
D Ö R T
Ö
R
T