- 21 Kasım 2017
- 27.515
- 120.180
Neyse ucundan Pınar Beyaz’ı yakaladık çok şükür. Eşim hala söyler en iyisi oydu diye sjsksjksAynen öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ucundan Pınar Beyaz’ı yakaladık çok şükür. Eşim hala söyler en iyisi oydu diye sjsksjksAynen öyle
Kısırın üstünde domatesten bir gül bir kalp sunumu gelirse şaşırma yarın öbür günUlan bunu ben bile yapmazdım ya ahahajajs
Migrosa her girdiğimiz de aklıma o geliyorNeyse ucundan Pınar Beyaz’ı yakaladık çok şükür. Eşim hala söyler en iyisi oydu diye sjsksjks
Not acceptedSilindi varsayalım
Dibini sıyırdık parmakla.Migrosa her girdiğimiz de aklıma o geliyor
Aaa benim simli gül tatlım var bulup göstereyim miNevreste simli kurabiyeyi şu an görmezsem ölecekmişim ALLAH KORUSUN
Göössteeer! Gööössterrr!!Aaa benim simli gül tatlım var bulup göstereyim mi
Tanesi 30 lira olmuş 52x30=1.560 yapıyo. Daha kimse sponsor olmazDibini sıyırdık parmakla.
Aaa kurabiye değildi pardonAaa benim simli gül tatlım var bulup göstereyim mi
Düğüne giden kurabiyeAkıllı olun dökerim eskileri
Kahrolsun ekonomik kriz. Ben bu çağa ait değilim.Tanesi 30 lira olmuş 52x30=1.560 yapıyo. Daha kimse sponsor olmaz
Nevoş bu şaka mı o sim yenen sim mi
Görümce topuzlu kurabiye.
Evet canım yenilen simO dönem cidden çok popülerdiNevoş bu şaka mı o sim yenen sim mi
Ben sana dedim hiç göstermemeliydin2013 yılından bahsediyoruz arkadaşlar Siz şimdiye bakın
Denk gelmemişiz o döneme Allah’a şükürEvet canım yenilen simO dönem cidden çok popülerdi