- 21 Kasım 2017
- 27.514
- 120.176
2013’ün Pinterest sunumu da oymuş demekkakskskskBen dedim o zaman öyleydi
İçime çok oturan kategoriler gördüm2013’ün Pinterest sunumu da oymuş demekkaksksksk
Benimde ilk hediyelerim çok güzeldi
Benim ilk KK yarışması ödülüm aynısı bende olan kek kalıbıydı.Benimde ilk hediyelerim çok güzeldi
Hepsi güzel ama onlarda çok güzeldi.
Hayattaki şansım.ajajsjsjdjBenim ilk KK yarışması ödülüm aynısı bende olan kek kalıbıydı.
Her şeye bu kadar zam gelirken onun senelerdir aynı olması garipti zaten.Pro üyeliğe zam mı gelmiş100₺ olmuş diyolla essah mıdır acaba?
Görünce SONUNDA dedim.Her şeye bu kadar zam gelirken onun senelerdir aynı olması garipti zaten.
Canım normalde nasıl yapıyorsan öyle buzlukta olmadı hiç sıkıntı olmuyor. Ben çıkartıyorum biraz buzu eriyince doğuyorum. Öyle olunca daha kolay oluyor. Senin doğranmışsa daha kolay.Nevooooş kankana bir akıl verirmisin. Dondurucuya dana ciğeri atmıştım, onu nasıl pişiricem, kesilmiş şekilde. Hemen arnavut ciğeri yaparım diye almıştım o akiam dışarı çıktık yemeğe dondurucuya attım sonra. Şimdi onu nasıl pişirebilirim
Hazır lavaş al öylede olurHiç yapmadım abla
Hamur kısmına takılıyorum
Teşekkür ederim nevo
İnşallah canımTenceresiz kaldim anne minikocuummm tebrik ederim darisi fasulye olmana inş dogum gunu hediyen oldu ne güzel basarilarin daim olsun inşallah