- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Akla gelmesi değil de akla geleni başkasından önce almak mesele ben hiç yetişemem meselaYasak yok demişti nevoş aklıma birşey gelmiyor umarım 1 ine kadar bulurum
Belli de olmuyor işte bu ay çok umutluydum mesela aklıma geleni aldım olmadı meze de ne denk gelirse artıkAkla gelmesi değil de akla geleni başkasından önce almak mesele ben hiç yetişemem mesela
Her şey bitince geliyorsun,artık senin eve gelip zile basacağım benAkla gelmesi değil de akla geleni başkasından önce almak mesele ben hiç yetişemem mesela
Ay valla ne güzel olurdu öyle bir hizmet olsa güzelciğimmHer şey bitince geliyorsun,artık senin eve gelip zile basacağım ben
Sadece sana özel yapacağım tatlım ,aramızdaAy valla ne güzel olurdu öyle bir hizmet olsa güzelciğimm
Bence ben sana şifremi falan vereyim benim hesaptan gir istediğim tarifleri hemen yaz nasıl fikirSadece sana özel yapacağım tatlım ,aramızda
Şahane fikirBence ben sana şifremi falan vereyim benim hesaptan gir istediğim tarifleri hemen yaz nasıl fikir
Anlaştık o zaman sultanım duymasın ben atayım sana şifreyi özelden
Aşkom bir şey demez bizeAnlaştık o zaman sultanım duymasın ben atayım sana şifreyi özelden
Bence de yaa melek gibi kadın hiç böyle şeylere takılmaz bence deAşkom bir şey demez bize
Vın vın sesleri yankilaniyorduu du duuBence de yaa melek gibi kadın hiç böyle şeylere takılmaz bence de
O bizim sultanımızzzz baş tacımızz ( vitesi artıralimVın vın sesleri yankilaniyorduu du duu
Aman ,ne yapıyorsunuz WunderCanımO bizim sultanımızzzz baş tacımızz ( vitesi artıralim)
Maaşallah maaşallahAman ,ne yapıyorsunuz WunderCanımuçuyoruz, kemerleri bağlayalım
Maaşallah maaşallah
Sen yanlış seçimler yapabiliyorsunMaaşallah maaşallah
Piki öyle olsunSen yanlış seçimler yapabiliyorsun