- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Neredesin sultanım yarın da orada mi olacaksin çekmezse konu açarkenBurada net çok çekmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredesin sultanım yarın da orada mi olacaksin çekmezse konu açarkenBurada net çok çekmiyor
Yarın 31 i değil mi komşu. Konu 1 inde açılıyorNeredesin sultanım yarın da orada mi olacaksin çekmezse konu açarken
Bak işte ne kadar hevesliysemYarın 31 i değil mi komşu. Konu 1 inde açılıyor
Önceki kategorilere bakmayı ihmal etmeBak işte ne kadar hevesliysem
Benim hızlanmam lazım komşu tarif alabilmem için erken davranmam lazım yani akşam 8 de açılan konuya 10 da neler kaldı diye yazıyorumÖnceki kategorilere bakmayı ihmal etme
Tabi o saate burda olman lazım. Unutmamak için o saate yakın bir zamana alarm kurabilirsin Bir tarif değil bir kaç tarif yazıp sıralı bir mesaj göndermeyi de unutmamalısın. Yoksa sen alana kadar diğeri de giderBenim hızlanmam lazım komşu tarif alabilmem için erken davranmam lazım yani akşam 8 de açılan konuya 10 da neler kaldı diye yazıyorum
Doğru söylüyorsun komşum ben şimdi sıralayım kafamda hazır olsun eski konulara bakayım biTabi o saate burda olman lazım. Unutmamak için o saate yakın bir zamana alarm kurabilirsin Bir tarif değil bir kaç tarif yazıp sıralı bir mesaj göndermeyi de unutmamalısın. Yoksa sen alana kadar diğeri de gider
AşkomBebeğim Kukrim
Zaten konuyu salı günü açacağımYarın merkeze geçeceğim.Neredesin sultanım yarın da orada mi olacaksin çekmezse konu açarken
Maşallah bize aşkom
Aynen bir tane yazıyor. Sonra bir saat sonra bakıyor. Tarifler kaçıyorTabi o saate burda olman lazım. Unutmamak için o saate yakın bir zamana alarm kurabilirsin Bir tarif değil bir kaç tarif yazıp sıralı bir mesaj göndermeyi de unutmamalısın. Yoksa sen alana kadar diğeri de gider
Kimmiş ya öyle yapan ne kadar ayıpAynen bir tane yazıyor. Sonra bir saat sonra bakıyor. Tarifler kaçıyor
Sen tabi kiKimmiş ya öyle yapan ne kadar ayıp
Bende iyiyim sağol yasocum.Çok şükür ablacım iyiyim, sen nasılsın?
Günaydın şekerciğim, dişler bitti mi?Günaydınlar hanımlar