Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Haziran ayında, 2 seneye kalmadan bitireceğiz yeni formüller bakıyoruz deniliyordu. Önü seçim olduğu için bayağı ilerlemeleri lazım ki oy alınsın. O yönden düşününce yapılabilir
Çok zor canım bir şehir kayıp ve görülmüyor
Bir kez daha anladım biz her şeyimizi kaybettik ve asla haklarımız sahip olamıyacağız.

Minik öne geçmiş. Bildirim olmasaydı Kükrim birinciydi.2 tane testiye oldu olan, boşa kırıldı
Ama olsundu.KK farklı bir sunum, tarif gördü ne güzel
Ikinci bildirim olmadan önce de ben öndeydim kısmet sevilen yemekler değişiyor önceden çöp şiş yapılmış iyi oy almıştı .... iyi oy verildi bu ay sayı yükseldi oda güzel

Çok yoruldum canım umudum vardı ama tükendi
Normal Nevoş, yaşadıkların kolay değil. Ama önümüze bakmamız, akışına bırakmamız gerekiyor, üzüldükçe kendimize ediyoruz,vücudumuz tepki gösteriyor ve değişen bir şey olmuyor Düşündükçe daha da üzülüyor insan. Zor ama polyannacılık oynamak, olayların eksilerini değil de artılarını düşünmek bir nebze rahatlatıyor.

Ikinci bildirim olmadan önce de ben öndeydim kısmet sevilen yemekler değişiyor önceden çöp şiş yapılmış iyi oy almıştı .... iyi oy verildi bu ay sayı yükseldi oda güzel
Pardon canım unuttum seni, oy da vermiştim halbuki
Nerden gitti bu bildirim dedin mi
Hislerini anlıyorum bizler de yaşadık bu durumları. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

Polyannacılık oynamaktan yoruldum
Umarım güzel bir şeyler olmaya başlar. Cidden çok şey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…