- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.467
Nevoş bak inanıyorum ona göreMeze yapacağız canım Soğuk mezeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş bak inanıyorum ona göreMeze yapacağız canım Soğuk mezeler
İnan canımNevoş bak inanıyorum ona göre
Soğuk meze de yaz günü güzel olurBulun bakalım
Şimdi böyle söyleyiverinceJOYz niye şaşırdın
Bu zor bir kategori araştırma yapın istedimŞimdi böyle söyleyiverince
Ben bunları nasıl gözden kaçırmışsımMezeler - Ordövrler - Soğuk Mezeler
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Mercimek Köftesi- Yoğurtlu Köz Patlıcan Mezesi ( Bağdat Baharat Sponsorluğunda):KK56...www.kadinlarkulubu.com
Balım geldi aklıma Metaverse Jenna16Mezeler - Ordövrler - En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Her yarışmacının 2 tarifi bulunmaktadır. Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Çanakta Rus Salatası / Gökkuşağı Salatası-Mis Yoğurt...www.kadinlarkulubu.com
2 şer tarif olacak
Bir kere de fasulyeler arası bir yarışma düzenleseniz ya? Survivor'da all star oluyor ya onun gibi bir şey.Bu zor bir kategori araştırma yapın istedim
Olmaz olamaz bizim de hakkımız yemek yapmakBir kere de fasulyeler arası bir yarışma düzenleseniz ya? Survivor'da all star oluyor ya onun gibi bir şey.
Aşko ya
Onlar yeni oldular beklesinlerBir kere de fasulyeler arası bir yarışma düzenleseniz ya? Survivor'da all star oluyor ya onun gibi bir şey.
Mesela bostana bir salata mı meze mi hocamBilmem yok galiba
mezeleri görünceAşko ya
Sen yine yap yemeğini ona bir şey mi diyorum canım.Olmaz olamaz bizim de hakkımız yemek yapmak
Meze de bile yasaklı tarifin mi varBilmem yok galiba