- 21 Kasım 2017
- 27.522
- 120.265
Bende değil, bebekte oldu.O kötü oluyor ilk zamanlar. Sütünü sağ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende değil, bebekte oldu.O kötü oluyor ilk zamanlar. Sütünü sağ
Hadi yaa doktor ne dediBende değil, bebekte oldu.
Çocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.Hadi yaa doktor ne dedi
Ayy çok geçmiş olsun kuzuma Ağrı sızı yapar illaki. Çabucak iyileşsinÇocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
Sağol bebişim, çok şükür geçti. İnşallah bir daha tekrarlamaz.Ayy çok geçmiş olsun kuzuma Ağrı sızı yapar illaki. Çabucak iyileşsin
Bizim kayınvalide bebeği yıkarken memesini sıkardı. Demek bundanmış. Eskiler daha iyi bilir çok geçmiş olsun
Ağustosta serinleyecek diyorlar aşkom inşallah az kaldı5-6 gündür hava çok sıcak aşkom
Geçmiş olsun canımÇocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
Sağol KukrişimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımÇocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
İnşallah aşkomAğustosta serinleyecek diyorlar aşkom inşallah az kaldı
Geçmiş olsunÇocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
Yok daha olmaz oSağol bebişim, çok şükür geçti. İnşallah bir daha tekrarlamaz.
Geçmiş olsun inşallah tekrarı yaşanmaz.Çocuk cerrahına gittik. Enfeksiyon dedi ama halk arasında umma olmak deniyormuş buna, ondan da bahsetti. Memesinde bir sertlik, şişlik vardı hep. Bir gece baktım memesi kıpkırmızı, çocuğun ateşi çıktı. Anneden bebeğe geçen süt yapıyormuş onu. Eskiler sütü boşaltıyormuş ama doktorlar hiç tavsiye etmiyor onu. Ben de hiç dokunmadım zaten. Antibiyotik içti bir hafta, şimdi iyi.
Meze yapacağız canım Soğuk mezelerSultanım yeni kategori belli mi yaa Nevreste
Yasak olan var mı peki.Meze yapacağız canım Soğuk mezeler
Hiç bir fikrim yok şu an daMeze yapacağız canım Soğuk mezeler
Bilmem yok galibaYasak olan var mı peki.
Bulun bakalımHiç bir fikrim yok şu an da