- 28 Ekim 2022
- 7.329
- 18.619
- 178
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok var canım, hatta yapilmayanda çok var ben burada yapılmamış bir tarif buldum arayan buluyor bebisbende senin gibi düşünüyordum ama ASSOSyal 'im dedi ki eski konulara bak bi :) gerçekten baya tarif varmış ::)
Yasom yaaa çok heyecansızsın, yıllar olmuş birinci olalı azıcık sevinseneHeyecanlanacak ne var yahu
Kelebeklerimi aldıralı çok oldu
Yasom yaaa çok heyecansızsın, yıllar olmuş birinci olalı azıcık sevinseneHeyecanlanacak ne var yahu
Kelebeklerimi aldıralı çok oldu
bendee yapılmayan buldumm kız aynısı olmasın khdsöççdfÇok var canım, hatta yapilmayanda çok var ben burada yapılmamış bir tarif buldum arayan buluyor bebis
Yok gelmemiş gecede böyleydiNevos sana oy gelmiş bana gelmemiş gördün mü Nevreste
Yarışma sonunda havai fişek patlatırsan belki o zaman birazcık heyecanlanırımYasom yaaa çok heyecansızsın, yıllar olmuş birinci olalı azıcık sevinsene
Olmasin bencebendee yapılmayan buldumm kız aynısı olmasın khdsöççdf
Hadi ya 25 görmüştüm en son seni nevosYok gelmemiş gecede böyleydi
Patlatcaz tabi,disko disko partizaneeYarışma sonunda havai fişek patlatırsan belki o zaman birazcık heyecanlanırım
İçelim kuşum hemen uçuyorum
Of off offf bu kahveye bende kıpır kıpır olurum
Hareketlensin biraz oylar, 200 küsür üye nedir yahu
İçelim kuşum hemen uçuyorum
Asıl 20 oy nedir püüü yazıklar olsunHareketlensin biraz oylar, 200 küsür üye nedir yahu