Geçmiş olsun kuzumKötüydü bayağı
Sağ ol JennamGeçmiş olsun kuzum
Sağ ol Jennam
İyiyiz abla. Biraz fazlaydı bu sefer. Evde dolaplar çatırdadı. Ve ben yalnızdım.Geçmiş olsun iyisiniz demi.
Geçmiş olsun hissettiniz epey.
Çok geçmiş olsun halecim,korkman çok normal birde yanlız olunca dahada zordur elbette.İyiyiz abla. Biraz fazlaydı bu sefer. Evde dolaplar çatırdadı. Ve ben yalnızdım.
Adanada deprem olmuş 5.5 diyor onu hissettiniz demiİyiyiz abla. Biraz fazlaydı bu sefer. Evde dolaplar çatırdadı. Ve ben yalnızdım.
Bizim dolaptan da sesler geldi zaten ilk dolap sesinden bir şeyler olduğunu anladık arkası da geldi zaten.İyiyiz abla. Biraz fazlaydı bu sefer. Evde dolaplar çatırdadı. Ve ben yalnızdım.
Evet o. Antep’te bile böyle hissedildiyse Adana’da olsam yine aklım çıkardı kesinAdanada deprem olmuş 5.5 diyor onu hissettiniz demi
Tam da unutuyorduk diyemiyorum, her gün aklımda zaten. Böyle böyle erken yaşlanacağım.Bizim dolaptan da sesler geldi zaten ilk dolap sesinden bir şeyler olduğunu anladık arkası da geldi zaten.
Evet o. Antep’te bile böyle hissedildiyse Adana’da olsam yine aklım çıkardı kesin
Bizim dolaptan da sesler geldi zaten ilk dolap sesinden bir şeyler olduğunu anladık arkası da geldi zaten.
Minnoşum dün gördüm haberlerde yangın çıkmış iyisiniz demi sana yakın mı orası.Selamlar hanımlarnasılsınız
Kardeşime yakın ablacım gelinimizin köyü boşaltılmış .bir diğer kardeşimin zeytinligi var ona bayağı yakındi .şükür ki durmuş yangınMinnoşum dün gördüm haberlerde yangın çıkmış iyisiniz demi sana yakın mı orası.
Çok geçmiş olsun iyi olsunlarda onlarda,yangının sönmesi çok iyi,bu seferde antalya kemerde yangın çıkmış .Kardeşime yakın ablacım gelinimizin köyü boşaltılmış .bir diğer kardeşimin zeytinligi var ona bayağı yakındi .şükür ki durmuş yangın
Ben unutmuştumTam da unutuyorduk diyemiyorum, her gün aklımda zaten. Böyle böyle erken yaşlanacağım.
Sürekli her bölgede var bazıları duyulmuyor bile. Geçen gün eve dönüş yolunda bir tarla içinde vardı yol kenarındaÇok geçmiş olsun iyi olsunlarda onlarda,yangının sönmesi çok iyi,bu seferde antalya kemerde yangın çıkmış .
Deprem oldu yine…
Geçmiş olsunKötüydü bayağı
Aynen izmarit cam kırıkları bile tehlike yaratıyor.Sürekli her bölgede var bazıları duyulmuyor bile. Geçen gün eve dönüş yolunda bir tarla içinde vardı yol kenarında
Malesef izmaritlerden yangın çıkıyor bilinciszce atıyorlar pencereden izmaritlerini
Alışmak için hazırlık asamasi gül goncamBuçuk ne oluyor sjksjksjks