Valla öyle kuzu ama napalim el mahkumAlışmıştır evde yalnız kalacakçocuklar insan istiyor
Yarın sınavın varBeklediğinden daha başarılı geçer inşallah canım
Canlarım benim Allah razı olsun, çok şükür atlattimInsallah çok güzel geçecek sınavın
Ayy hadi inşallah istediğin den daha iyi geçmiştir güzel sonuçlar alırsın inşallahCanlarım benim Allah razı olsun, çok şükür atlattiminş sonuçta güzel gelir. Kötü diyemem ama mükemmeldi de diyemiyorum fakat ben çok rahatladim iyi ki varsınız bitanesin8z
İnş canim canocanim, AmiiinnnAyy hadi inşallah istediğin den daha iyi geçmiştir güzel sonuçlar alırsın inşallah
Çok heyecanlı biri olduğun için bize bile geçiyor heyecanınİnş canim canocanim, Amiiinnnbana da öyle geliyor ama daha iyi olabilirdi kesinlikle ben son saat stresimi hiç yonetemiyorum, o beni kötü etkiliyor sadece
Dimi dimi kuzucuummm,çok net belli ediyorumÇok heyecanlı biri olduğun için bize bile geçiyor heyecanın
Çicemmmm sınav vardı demi nasıl geçti,umarım çokk çokkk güzel puanları alırsınCanlarım benim Allah razı olsun, çok şükür atlattiminş sonuçta güzel gelir. Kötü diyemem ama mükemmeldi de diyemiyorum fakat ben çok rahatladim iyi ki varsınız bitanesin8z
Bayrağıdır gorusemiyoruz ablacım nasılsınGünaydınlar hanımlar
Canım gül goncam valla nemnunum ya, kötü değil ama mukemmel de değildi. Olsun buna şükür, bu stresi atlattım ya çok rahatımÇicemmmm sınav vardı demi nasıl geçti,umarım çokk çokkk güzel puanları alırsın
İnşallah çiceğimmm güzel puanların olsunCanım gül goncam valla nemnunum ya, kötü değil ama mukemmel de değildi. Olsun buna şükür, bu stresi atlattım ya çok rahatımcansın sen
İnş gül goncam, Allah büyük . Vallahi olacak inanıyorumİnşallah çiceğimmm güzel puanların olsunsıkıntılı stresli elbette bunlar
Olcak olcakkkkk az kaldıİnş gül goncam, Allah büyük . Vallahi olacak inanıyorum
Nice sağlıklı yaşlarına olsun çicemmm doğum günün kutlu olsunBugün benim doğum günüm
Hem sarhoşum hem yastayım
Bir bar taburesi üstünde
Babamın öldüğü yaştayım
Bugün benim doğum günüm
Kelimeler büyüyor ağzımda
Bildiğim tüm hayatlar
Paramparça
Dündü ama olsun ne farkederdoğum günü bebesiyim ben
Çok teşekkür ederim canım gül goncaammmmmmmmNice sağlıklı yaşlarına olsun çicemmm doğum günün kutlu olsun