- 8 Haziran 2013
- 56.172
- 149.140
İnşallah canım benimSagol canım aminn
Şükür kuzum gün gün iyi olacak artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimSagol canım aminn
Şükür kuzum gün gün iyi olacak artık.
Gozunaydin ablamMalatya'dan herkese selam
Ben toprağıma geldim
Sen napiyon nasılsın kuzuİnşallah canım benim
Sağ ol canım benimGozunaydin ablam
İyiyim canım hamdolsun sen nasılsın Nisa nasılSen napiyon nasılsın kuzu
Şükür ablacım daha iyi olacak inşallah,biraz uyuşma falan oluyor ellerinde ayaklarinda ilaç kullanıyor .Sağ ol canım benim
Annen nasıl oldu
Bizde iyiyiz şükür canim Nisa nasıl olsun burdayız diye mutluydu yarın dönüyoruz eve donmeyelim demeye başladıİyiyim canım hamdolsun sen nasılsın Nisa nasıl
Daha iyi olsun inşallahŞükür ablacım daha iyi olacak inşallah,biraz uyuşma falan oluyor ellerinde ayaklarinda ilaç kullanıyor .
EvetNevreste oy çen Malatya'ya mı gittin oy
Ahh ne güzel olurduAy keşke bu konuyu köydeyken görseydim. Bir vejetaryen olarak hazırladığım et yemekleri bari bir işe yarardı. Tadına bile bakmadan geçti gitti
Gelecek kategori gel kız kocana da pişirebilirsin tabi şimdi de et yemesende adam yesinAy keşke bu konuyu köydeyken görseydim. Bir vejetaryen olarak hazırladığım et yemekleri bari bir işe yarardı. Tadına bile bakmadan geçti gitti
Amin ablacım,Daha iyi olsun inşallah
Alışmıştır evde yalnız kalacak çocuklar insan istiyorBizde iyiyiz şükür canim Nisa nasıl olsun burdayız diye mutluydu yarın dönüyoruz eve donmeyelim demeye başladı