• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Canlarım benim Allah razı olsun, çok şükür atlattim🫶🥰🍒🍒🍒 inş sonuçta güzel gelir. Kötü diyemem ama mükemmeldi de diyemiyorum 💃💜🍒 fakat ben çok rahatladim 🥰🍒🍒🍒🤩😍iyi ki varsınız bitanesin8z💃🥳🍒🤩😍🥰😘
Ayy hadi inşallah istediğin den daha iyi geçmiştir güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏 😍😍

Ayy hadi inşallah istediğin den daha iyi geçmiştir güzel sonuçlar alırsın inşallah 🙏 😍😍
İnş canim canocanim, Amiiinnn 🥰🤩😍🍒🍒🍒 bana da öyle geliyor ama daha iyi olabilirdi kesinlikle🤏 ben son saat stresimi hiç yonetemiyorum, o beni kötü etkiliyor sadece🤲

İnş canim canocanim, Amiiinnn 🥰🤩😍🍒🍒🍒 bana da öyle geliyor ama daha iyi olabilirdi kesinlikle🤏 ben son saat stresimi hiç yonetemiyorum, o beni kötü etkiliyor sadece🤲
Çok heyecanlı biri olduğun için bize bile geçiyor heyecanın

Canlarım benim Allah razı olsun, çok şükür atlattim🫶🥰🍒🍒🍒 inş sonuçta güzel gelir. Kötü diyemem ama mükemmeldi de diyemiyorum 💃💜🍒 fakat ben çok rahatladim 🥰🍒🍒🍒🤩😍iyi ki varsınız bitanesin8z💃🥳🍒🤩😍🥰😘
Çicemmmm sınav vardı demi nasıl geçti,umarım çokk çokkk güzel puanları alırsın :KK200::KK74:

Çicemmmm sınav vardı demi nasıl geçti,umarım çokk çokkk güzel puanları alırsın :KK200::KK74:
Canım gül goncam valla nemnunum ya, kötü değil ama mukemmel de değildi. Olsun buna şükür, bu stresi atlattım ya çok rahatım 🥰🤩😍💜🍒🍒🍒🍒🫶😘 cansın sen💜🍒🫶😘

Canım gül goncam valla nemnunum ya, kötü değil ama mukemmel de değildi. Olsun buna şükür, bu stresi atlattım ya çok rahatım 🥰🤩😍💜🍒🍒🍒🍒🫶😘 cansın sen💜🍒🫶😘
İnşallah çiceğimmm güzel puanların olsun :KK74: :KK200: sıkıntılı stresli elbette bunlar

Bugün benim doğum günüm
Hem sarhoşum hem yastayım
Bir bar taburesi üstünde
Babamın öldüğü yaştayım
Bugün benim doğum günüm
Kelimeler büyüyor ağzımda
Bildiğim tüm hayatlar
Paramparça

:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

Dündü ama olsun ne farkeder🤣🤣🤣 doğum günü bebesiyim ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36:

Bugün benim doğum günüm
Hem sarhoşum hem yastayım
Bir bar taburesi üstünde
Babamın öldüğü yaştayım
Bugün benim doğum günüm
Kelimeler büyüyor ağzımda
Bildiğim tüm hayatlar
Paramparça

:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

Dündü ama olsun ne farkeder🤣🤣🤣 doğum günü bebesiyim ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36:
Nice sağlıklı yaşlarına olsun çicemmm doğum günün kutlu olsun :KK200::halay::KK28::KK75::-)

Back