- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Of evet ya bugün çok sıcak oturduğum yerden terliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of evet ya bugün çok sıcak oturduğum yerden terliyorum.
ZüppeeerrrimmmIyiyim sen nasılsın
Dün gece sıcaktan uyuyamadım,akşam üstüne doğru daha da ısındı havaOf evet ya bugün çok sıcak oturduğum yerden terliyorum.
Gece bir ara balkona kaçtım üşümüşüm.Dün gece sıcaktan uyuyamadım,akşam üstüne doğru daha da ısındı hava
Bizde her yer yanıyor evet,haftaya daha da sıcak olacakmışGece bir ara balkona kaçtım üşümüşüm.
Bu hafta da hep 40 derece
Bizde her yer yanıyor evet,haftaya daha da sıcak olacakmış
Canım canocanim birtanesin internetim yok. Benim için dua edinASSOSyal nerde bilen görüşen var mı ?
Yarın sınavın varBeklediğinden daha başarılı geçer inşallah canımCanım canocanim birtanesin internetim yok. Benim için dua edin
Insallah çok güzel geçecek sınavınCanım canocanim birtanesin internetim yok. Benim için dua edin
Gözünüz aydın nevoşMalatya'dan herkese selam
Ben toprağıma geldim
Sağ ol canım benimGözünüz aydın nevoş
Bizim ordan mı geçtin darende tarafından malatya sıcak mıMalatya'dan herkese selam
Ben toprağıma geldim
Burası esiyor ama içeri çok sıxak böcek var diye kapıları çok açamıyoruz. Ama balkon ve dışarı iyiBizim ordan mı geçtin darende tarafından malatya sıcak mı
İyi yapmışsınız. biz geçerken baya hasar gören binalar boşaltılmıştı. Onlarda yıkılacak büyük ihtimalleSağ ol canım benim
Bugün köye geldik yarın merkeze gideceğiz. Bakalım şehir ne durumda
Evet canım 105 bin ev hasar gördü Benim semtte 5 bin evİyi yapmışsınız. biz geçerken baya hasar gören binalar boşaltılmıştı. Onlarda yıkılacak büyük ihtimalle
Sagol canım aminnAllah daimi şifa versin canım
Şükür kuzum gün gün iyi olacak artık.Blue_Peri annen nasıl oldu ?