Lezzetli oluyor ama ben seviyorumTesti de yada güveçte bizde kb yapar yemeği
Aşko şeydeki gibi oldu konuşanlarda diyor ya … hikayenizTamam aşkom bekliyoruz
Pastayı komşum getirdiDolapta pasta varsa akşam yemeğinde neden et yemeği olamıyor
Yemeye kıyamadın mı ben geldiği saatte yerdimPastayı komşum getirdi
Aşko şeydeki gibi oldu konuşanlarda diyor ya … hikayeniz
Sende ona yemek götürPastayı komşum getirdi
Aman bu gelinlerde hep böyle zaten torunumada bakamadın beni el üstünde de tutamadın virt zırt.Kekte senin kadar iddialı değilim
Ben uyku uyuyamam yemezsem onuYemeye kıyamadın mı ben geldiği saatte yerdim
Oğlunu aldım gerisi mühim değilAman bu gelinlerde hep böyle zaten torunumada bakamadın beni el üstünde de tutamadın virt zırt.
Ay aklıma geldi bir tane de keşke ses atılsa ya ses olmadan duygu geçer mi bunda bilmiyorum
Aşko senin hikayeler çok keyifli
Aaa ben bugün ilkindi doğum yaptırdım simental cinsi bir erkek buzağısı oldu komşunun evi uzak ama yalnızdı eşi xxhatun ablayı çağır demiş genç bir gelin urfalıymış
Şekersiz muhallebi benim olsunDiyete uygun kategoriSütlü tatlılar
Ben seni tanıyorum duygun kesin geçecekAy aklıma geldi bir tane de keşke ses atılsa ya ses olmadan duygu geçer mi bunda bilmiyorum
AnlaştıkŞekersiz muhallebi benim olsun
Demek öyle kabiliyetlerin varAaa ben bugün ilkindi doğum yaptırdım simental cinsi bir erkek buzağısı oldu komşunun evi uzak ama yalnızdı eşi xxhatun ablayı çağır demiş genç bir gelin urfalıymış
Geldiğinde bir çatal almıştımYemeye kıyamadın mı ben geldiği saatte yerdim
İnşallahSende ona yemek götür
Kendi işim hayvancılık dı kurslara gittim bıraktım ama bel ağrısı yaşıyordumDemek öyle kabiliyetlerin var