- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ben dönmeyi beceremiyorum ya geçen stepde hoca bir kareografi yaptı dönüyorsun step tahtasına çıkıyorsun falan yok mümkünatı yok doğru döneniyorum Dedim hocam kaldıralım şunu olmuyorYok ya hiç düşen olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dönmeyi beceremiyorum ya geçen stepde hoca bir kareografi yaptı dönüyorsun step tahtasına çıkıyorsun falan yok mümkünatı yok doğru döneniyorum Dedim hocam kaldıralım şunu olmuyorYok ya hiç düşen olmuyor
Türk kahvesi varsa olabilirBenim kız da yatıyor sabah akşam eşlik edersin
tabiki de varTürk kahvesi varsa olabilir
Ya Antepliler de ne garip bir halay bu diyorlar dı ama becerdilerBen dönmeyi beceremiyorum ya geçen stepde hoca bir kareografi yaptı dönüyorsun step tahtasına çıkıyorsun falan yok mümkünatı yok doğru döneniyorum Dedim hocam kaldıralım şunu olmuyor
Anlastiktabiki de var
Güzel ama yapa bileneYa Antepliler de ne garip bir halay bu diyorlar dı
Umarım aşkom sağ olHayırla sonuçlansın aşkom
Sınavı ne yaptın hain gelin nevresteUmarım aşkom sağ ol
Ay bizim gelinde bugün dgs sınavına girdi napsin o da işte 3 çocuk yaptı bi de tutturdu dgs sınavına gireyim diye aman napacaksa zaten oğluşuma da iyi bakamıyor torunlarimi ihmal ediyor ayyy amannnn olmaz olsun böyle gelin gıııızzzzz.Bir şey lazımmı deyince eşim aklıma sadece ekmek geliyor olması ekmek varken bile ekmek aldırmam
Pek iyi geçmedi. Puan gelsin bakalım12 matematik yaptım. Onlar doğru galiba ama Türkçeyi bilmiyorum. Süre çok zorladı. Tüm sorulara bakamadımSınavı ne yaptın hain gelin nevreste
40 ından sonra okuma aşkı tutmuş geliniAy bizim gelinde bugün dgs sınavına girdi napsin o da işte 3 çocuk yaptı bi de tutturdu dgs sınavına gireyim diye aman napacaksa zaten oğluşuma da iyi bakamıyor torunlarimi ihmal ediyor ayyy amannnn olmaz olsun böyle gelin gıııızzzzz.
Sen benim oğluşuma torunlarıma iyi bak yeter hain gelin Nevriye40 ından sonra okuma aşkı tutmuş gelini
Olmadı ikinci üniversiteden geçiş yaparım
Kocamdan ayrıyım o başının çaresine bakıyorSen benim oğluşuma torunlarıma iyi bak yeter hain gelin Nevriye
Yaaa torunlar çok mu küçük emmeyi bıraktılar sa sorun olmaz senin gelin hiç durmuyor kurs kurs geziyor du en sonAy bizim gelinde bugün dgs sınavına girdi napsin o da işte 3 çocuk yaptı bi de tutturdu dgs sınavına gireyim diye aman napacaksa zaten oğluşuma da iyi bakamıyor torunlarimi ihmal ediyor ayyy amannnn olmaz olsun böyle gelin gıııızzzzz.
13-18 oldular daha ne yapayımYaaa torunlar çok mu küçük emmeyi bıraktılar sa sorun olmaz
Otur evinde diyorum ne işin var dişarlarda diyorum ben geleceğim 5 ay sende kalacağım diyorum laftan anlamıyor ay bu zamane gelirlerinin adı batsın.Yaaa torunlar çok mu küçük emmeyi bıraktılar sa sorun olmaz senin gelin hiç durmuyor kurs kurs geziyor du en son
Artık torunlarla oturur dünürle hint filmi izlersinOtur evinde diyorum ne işin var dişarlarda diyorum ben geleceğim 5 ay sende kalacağım diyorum laftan anlamıyor ay bu zamane gelirlerinin adı batsın.
Ay gelinde kek pasta börek çörek yapar biz de yeriz tabi becerebilirse.Artık torunlarla oturur dünürle hint filmi izlersin
Elinden geleni yapar artık becerikli aslında ama damak tadınıź uyuşmuyorsaAy gelinde kek pasta börek çörek yapar biz de yeriz tabi becerebilirse.