• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Kuzuuu nerelerdesin sen yaa,sınavın nasıl gecti 🫶🫶🍒🍒🍒 valla hep aklimdaydin🥳💃🫶🍒🤩🥰😍
askim ben sınava girmedim seneye girecem 😁
boşanma islemleri ile uğraşıyordum, çok şükür basardim Eylül'de boşanıyorum 🥰

askim ben sınava girmedim seneye girecem 😁
boşanma islemleri ile uğraşıyordum, çok şükür basardim Eylül'de boşanıyorum 🥰
Ders çalışıyordun🥺 hakkında hayırlısı olsun inşallah, en güzel kapılar açılsın sana🤲💜🍒🍒🍒 gönlünden geçen ne varsa kolaylıkla gerçek olsun inşallah 🤲💜🍒🤩😍 fazlaliklarindan kurtulunca rahatlayıp gün yüzüne çıkacaksın inş canım kuzucum 💜🍒🍒🍒🤩😍 seneye bomba gibi girersin🤲💜🍒🤩😍

Ders çalışıyordun🥺 hakkında hayırlısı olsun inşallah, en güzel kapılar açılsın sana🤲💜🍒🍒🍒 gönlünden geçen ne varsa kolaylıkla gerçek olsun inşallah 🤲💜🍒🤩😍 fazlaliklarindan kurtulunca rahatlayıp gün yüzüne çıkacaksın inş canım kuzucum 💜🍒🍒🍒🤩😍 seneye bomba gibi girersin🤲💜🍒🤩😍
evet 2024 için çalışıyorum 🥳
teşekkürler sosyalimmm, hamdolsun surec zordu ama, kararli durunca lehime oldu her sey sonuctan çok memnun ve mutluyum 🥰😍
Yerim seniii❤❤❤

teşekkürler sosyalimmm, hamdolsun surec zordu ama, kararli durunca lehime oldu her sey sonuctan çok memnun ve mutluyum 🥰😍
Yerim seniii❤❤❤
Ohh çok şükür,sen mutluysan gerisi teferruat, her şey çok güzel olacak kuzum 😍🤩🫶🫶🫶🍒🍒🍒🤲💜😘

Yerim seniii❤❤❤
Merhaba canım hoş geldin nasılsın 🥰

Pek iyi değil 😒
Matematik 12 tane yaptım. Onlar doğru galiba 😁
Ama Türkçeyi bilmiyorum. Nasip artık 🤷
Son beş yılın en zor sınavıymış😒
Paragraflar uzundu tüm sorulara bakamadım🤷Matematiği süre yetiştiremedim 😒
Son 5 yılın en zoru olması tamamen sansindan🥲

Pek iyi değil 😒
Matematik 12 tane yaptım. Onlar doğru galiba 😁
Ama Türkçeyi bilmiyorum. Nasip artık 🤷
Son beş yılın en zor sınavıymış😒