• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. kiraz güzeli
20230704_141040.jpg

Iyiyim hanim ablacığım sen nasılsın iyimisin çok fena sıcak var buralar da taz gelsin derken pir geldi 😊🌹🌷

Jennam iyiyim canım bahçeyle uğraşıyorum 😊🌹
Bende iyiyim sağol parecim,hafta sonu sağanak yağmur bekleniyormuş buradada,yaz iyidir sıcaktır :KK200::KK60:

Bende iyiyim sağol parecim,hafta sonu sağanak yağmur bekleniyormuş buradada,yaz iyidir sıcaktır :KK200::KK60:
Insanoğlu hiç memnun kalmıyor daha iki hafta öncesi yağmurlar vardı şikayet ettik şimdi sıcaktan 😊😊yağsın biraz serinleriz

Insanoğlu hiç memnun kalmıyor daha iki hafta öncesi yağmurlar vardı şikayet ettik şimdi sıcaktan 😊😊yağsın biraz serinleriz
Sıcak olur off deriz soğuk olur üşüdük deriz ortasını bulamıyoruz işte,arada yağmur yağsın yani serinleriz en azından hemde susuz kalmayız.

Sıcak olur off deriz soğuk olur üşüdük deriz ortasını bulamıyoruz işte,arada yağmur yağsın yani serinleriz en azından hemde susuz kalmayız.
Aynen aynen ablacığım güzel olur yaz yağmuru
Heleki sahildeysen deniz manzaralı of ki of 🥰🎉🎊🌷🌹💙💖

Aynen aynen ablacığım güzel olur yaz yağmuru
Heleki sahildeysen deniz manzaralı of ki of 🥰🎉🎊🌷🌹💙💖
Aynen mis gibi toprak kokusu birde nasıl güzel kokar.
Birde yağan yağmurda denize girme muhteşem oluyor.

Allahhhh bak şimdi bulduğu ilk su dolu kaba atlıyasim geldi :KK48::KK68:

Ay ay ne keyiflidir o deniz yağmur :KK68:

Allahhhh bak şimdi bulduğu ilk su dolu kaba atlıyasim geldi :KK48::KK68:

Ay ay ne keyiflidir o deniz yağmur :KK68:
Az yağacak yağmur suda ısınıyor o arada tavsiye ederim muhteşemdir. :KK60:
Cidden çok keyifli oluyor .

Deniz deme abla ya benim eş kişisi yine antalyada çalışmamış bundan önceki gittiğinde sadece kontrol etmiş çalışanları güneşten yanmıştı birde oh olsun dedim

Deniz deme abla ya benim eş kişisi yine antalyada çalışmamış bundan önceki gittiğinde sadece kontrol etmiş çalışanları güneşten yanmıştı birde oh olsun dedim
Antalya güneşi öyle bir kavurur ki bildiğin yanarsın yani,denizi harikadır .

Antalya güneşi öyle bir kavurur ki bildiğin yanarsın yani,denizi harikadır .
Bayrama bir gün kala geldi derisi kavliyor du sırt üstü yatamıyor üzüldüm haline gelecekleri gün denize gitmişler çalışanlar ısrar etti diyor birde

Bayrama bir gün kala geldi derisi kavliyor du sırt üstü yatamıyor üzüldüm haline gelecekleri gün denize gitmişler çalışanlar ısrar etti diyor birde
Anestol krem var iyi geliyor ağrı kesici özelliği var onu tavsiye ederim,bepanten varsa karıştırıp sürebilirsin.

Back