Favori oje renginiz,haydi kzlar=)

bende çalışmıyorum sizin gibi ama sanırım hiç iş falan yapmıyosun kırmızılar yakışmış...

kıss evde temizlik yemek benden sorulur ne diyosunşakkıdı amaa bu yeni sürülmüş haliii şekercim yoksa suyu görünce başlıyolar uçlardan çıkmayasengözlerimebaksanab

bende genelde kırmızı gümüş rengi golden rose 67 pembe golden rose 22 avon roze guartz veeeee avon fuşya vazgeçemediklerim.Yalnız bu aralar ten rengi bi oje arıyorum ama bulamıyorum...

alix avien'in simli olan kırmızı parlatıcısııı! hastasıyım pek belli olmasa da resmi:

kırmızı... ama bayrak kırmızısı değil.. koyu kırmızı :asigim:
pastel 33

ya ben artık farklı renkler denemek istiorum ne önerirsinz çok sıkıldım hep aynı renklerdenn

kırmızı ve rakı beyazı asla vazgecmem

kırmızı flormar 48 numara çok kadifemsi bir kırmızısı var tavsiye ederm

ben kullanmıyorum hiç ama..sürenlerde gördüğüm kadife kırmızı ve inci beyazı mı artık o tam adı nedir bilmiyorum o renge bayılıyorum..hele bir de eller ve tırnaklar güzelse..
bu arada kahverengi, bordo ve turuncu mavi gibi renkler bana çok kötü geliyor nedenini anlamadım ama...CADIARZU

bende oje kullanmıyorum sadece özel günlerde.söylediğin renkler benimde hoşuma gidiyor.bazılarına siyah ojeyide çok yakıştırıyorum.

Tırnaklarım kısaysa rakı beyazı sürerim...
Manikürlüyse uzunsa koyu kırmızı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…