Favori oje renginiz,haydi kzlar=)

bende flormar 310 ve 319 ile yapılmış french kullanıyorum çoğunlukla yazın da flormarın shıne serisinden pırıltılı rakı beyazıyla yapıyorum frenchımi çoook güsel oluyor.

Bende french manicure nin renklerinden base coat (acik pembe) ve top coat (renksiz) kullaniyorum normal günler icin...
Bazi günler de kirmizi kullaniyorum....

Valla Oje Olsunda Ne Renk Olursa Olsun..

Ben Onu Kendime Yakıştırmayı Bilirim :)

çoğunlukla french yapıyorum arada sırada da kırmızı sürerim başka renk kullanmıyorum..

tabiki bende french kullanıyorum flormar 310 ve 319 elleri çok bakımlı gösteriyo :lepi:
beyaz genelde tercihim koyu renkleri hiç sevmiyorum a.s

bende kırmızı ve rakı beyazı cok sevıyorum..
ama yenı pembe renklı bı oje aldım cok tatlı rengı var..ole bı kıyafetımde var cok hos oldu...

kesinlikle aldığım iki renk vardır
flormar 127 nası güzel bi pembe, hem çıkarken de kırmızı kırmızı bulaşmıyo hiç. beyaz tenliyseniz yeme yanında yat duruyo.

flormar 48 buda kırmızı ama tonu filan çok güzel bence açık kırmızıları sevmiyorum ben koyu güzel bir kırmızı.
bu iki renk dışında koyu renk kullanmam zaten. kırmızı herşeyle gidiyo pembe haricinde. pembede aynen öyle:=)

bide öylesine aldığım kırık beyazlar kremler uçuk pembeler filan vardır ama onlar hani hemen sür çık yapmış olmak için genelde.
french hiç söylemiyorum bile:)

french, bordo ve kırmızı favorimdir ama bu araa flormar 381 kullanıyorum çok şeker bi pembe tam yazlık.

resimde soldaki:)

elinde inci beyazı rengi olanlar numara ve marka yazabilir mi ya da şişenin fotosunu çekip koysa çok makbule geçer valla kızlar...

en sevdiğim renkler rakı beyazı ve vişne çürüğü rakı beyazını genelde yazın koyu olanı ise kışın kullanırım . cecile 01 ,03; pastel 08 bunlar bahsettiğim renler

kırmıızı tabii ki
ama renk renk sürerimm genelde frenchlidir günlük olarakk
özel günler de kıyafetime uygunn ojeler süper duruyorr
tırnaklarıma çok dikkat ediyorum daaa genelikle kızlar böledir zaten :)

Son zamanlardaki favori rengim,bayılıyorum bu ojeye.
Hatta,sipariş yanlışlığından dolayı Türkiye'ye gelmemişti,yurtdışından getirtmiştim bende.
İnternette duruşunu buldum,bahsettiğim oje işte. buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…