• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Favori oje renginiz,haydi kzlar=)

Daha önce de yazdığım gibi çok renk var sevdiğim ama...tek bir renk seçsem vazgeçemeyeceğim, herhalde vişne rengi olurdu. :)

$ÈsRa003.jpg

tercıh ettıgım renkler ve ojelerımmmmmm

açık renklerin genelde metalik mi mat mı sedefli mi incimsi mi çıkacağını şişelerine bakarak tam kestiremediğimden ötürü bu tip renklere yanaşmıyorum...zaten genelde örtücülükleri iyi olmuyor..mat kireç beyazı ise kıvamı çok koyu oluyor ve zor sürülüyor sürülünce de fırça izleri oluyor çizgi çizgi..

o yüzden genelde mor ve lila tonlarını tercih ediyorum...hem örtücülüğü garanti oluyor hem de elde tırnakta daha göze görünür ve çarpıcı oluyor..renk olarak da severim zaten moru...
pembe ojelere de sıcak bakıyorum ancak her pembe güzel olmuyor tonunu çok iyi seçmek gerek..en çok ton çeşidi olan renk de pembe...o yüzden yanlış tonu seçme riski çok büyük...mor ve lila tonlarını pembeden daha garantili buluyorum..

oje olayına yeni başladığım için şu an favori renklerim çok fazla değil ancak şu an için favori renklerim

alix avien 154 (simli ve yarı şeffaf yapıda lilamsı bir pembe)
alix avien 110 (büyüklü küçüklü gümüş rengi simler barındıran renksiz oje) (tek başına değil de diğer ojelerin üzerine kullanmak için uygun)
flormar plus quartz no 11 (orta tonda mat ve soft ve örtücü bir pembe tonu..daha ziyade gülkurusu denicek bir renk)

mor ve lila ojeleri çok beğeniyorum ancak şu an için deneyip de çok memnun kaldığım ve favorilerim arasına giren yok..daha doğrusu o renklerden bulup alamadım daha...

Son düzenleme:
doğa renkleri favorilerim.

şu aralar Pastel 06'ya takık durumdayım.

birde yeni çıkan turkuaz ojeleri var. alıp sürünce paylaşırım.... :)

Back