Favori oje renginiz,haydi kzlar=)

turkuazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
570
1
96
İzmir
hepimizin vazgeçemediği bi oje rengi wardır diye düşnüorum bnm takıntılı olduum renkler wardır mesela başka bişi süremem bi french bi de kırmızı.siizn neler paylaşalım diye düşündmm :1hug:

inci beyazı ve kırmızı oje benim favorim ama renk renk ojeleri de çok severim. kıyafetime uygun sürmeye çalışırım hep. hihoyyyt

kırmızııı tabiki her çeşitii birde pembe ve rakı beyazıı sürekli kullandıklarımmhihoyyyt

neredeyse herşeye kırmızı kullanırım..

nadiren metalik gümüş...

ve kahve bordo fuşya...

arkadaşlar en memnun olduumuz rengin markalarını da yazarsak daha ii olur,faydalı olur dmiii :1hug:

ben seffaf kullanırım bide rakı beyazı diğerlerinide özel günlerde .. kaydirigubbakcemile5 beyazdan vazgecemıyorum

bn normalde koyu renkler sürmem ama bgn bordo oje sürdüm çok beğendm kızlar tırnaklarım da uzundu çok güzel durdu walaa şakkıdı

ben de bugün cart bi nar çiçeği renginde ojemle hava sattım bol bol kaydirigubbakcemile3

kızlar cart pembeyi sewenler war mı bn beyaz tişört kot giydiimde çok sewiorumm pembiş ojeyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…