• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Favori oje renginiz,haydi kzlar=)

Ben kırmızı sevmiyorum daha doğrusu yakışmıyor esmer olduğum için.... şakkıdı
açık renk olsunda her türlüsünü severim...:delphin:

Son düzenleme:
kızlar cart pembeyi sewenler war mı bn beyaz tişört kot giydiimde çok sewiorumm pembiş ojeyii

sevmem mi! hem de cart çingene pembesi, fuşya. tırnaklarım da uzunsa eğer müthiş çekici oluyolar.dediğin gibi beyaz veya lacivert tişört giydiğimde terch ediorum ben..

ya french, yada beyaz gümüs kursun rengi ne yakin kullanirim cok nadir kirmizi

kızlar bn tam bi oje manyağıyım ama gerçekten sürekli alırım sürdüklerim de çok nadirdir.hatta resmini çekeym de üşenmeyeym koyayım buraya..ama favori ojeleri

flormar 319
cecile 06
golden rose 24(bu da çok şeker bi pembe)
carmina 55

mikla clariesin ojelerine baktın mı hiç pembesi tam cart pembe ama çok şirin duruo bnde wwardı ama numarası silnmiş hayatım boyunca bitirdiğim tek oje diyebilirm :asıgım:

sırasıyla kırmızı, french, koyu bi pembe var ama şeker pembesi gibi o, bordo bazen, çok nadir açık pembe ve sedef beyaz.

cancu0382.jpg

KESİNLİKLE KIRMIZI VE FRENCH SÜREKLİ KULLANDIKLARIM GOLDEN ROSE 60 (RESİMDEKİ)ALİX AVİEN 26 FLORMAR ULTRA LASTİNG 16 KIRMIZIDA FRENCHTE FLORMAR 310 VE ALİX AVİEN 63 KULLANIYORUMhihoyyyt

ben sedeflı pembe
sedeflı beyaz
rakı beyazı
bazen kırmızı

flormar- flormar true color

hihoyyyt

cancu0382.jpg

KESİNLİKLE KIRMIZI VE FRENCH SÜREKLİ KULLANDIKLARIM GOLDEN ROSE 60 (RESİMDEKİ)ALİX AVİEN 26 FLORMAR ULTRA LASTİNG 16 KIRMIZIDA FRENCHTE FLORMAR 310 VE ALİX AVİEN 63 KULLANIYORUMhihoyyyt

bende çalışmıyorum sizin gibi ama sanırım hiç iş falan yapmıyosun kırmızılar yakışmış...

Back