Gelinlik Modelleri Fatma SEVİLDİ

ayhmetnur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
39
8
98
Gelinliğimi Fatma SEVİLDİ'ye diktirmeyi düşünüyorum ama İstanbul'a uzak bir şehirde yaşıyorum daha önce diktirenlerin fikirlerini alabilir miyim?

modelleri çok güzeldir fatma hanımın çokta özeldir ben ona diktirmedim çok pahalıydı o dönem istanbuldaydım gittim onda beğendiğim bir modelini başka bir yere diktirdim neyseki kardeşim foto çekmeyi düşünmüştü:)))

kesinlikle tavsiye ederim fatma hanımı, genç olmasına karşın çok başarılı ve tecrübeli. fatihte dolaşmadığımız gelinlikçi kalmamıştı desem yeridir hatta bize çin malı en ucuz danteli fransız danteli diye gösteren yer bile oldu:)) ama fatma sevildi moda evinin dikim ve kumaş kalitesi, kalıpları çok güzeldi kararımızı kendisinden yana kullandık ve https://www.....................php?fbid=468250206584161 bu modelin bir benzerini diktirdim. diğer gelinlik mağazalarına göre fiyatı da bize uygun gelmişti.

bende tesettürlüyüm ve grace kellynin gelinlik modelini düşünüyorum modeli bulamayacağımı düşündüğüm için diktireyim dedim ama hiçbir yere güvenemiyorum dantelde olunca kaliteli olması gerekiyor umarım güzel olur

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…