Gelinlik Modelleri FATİH'te ki en iyi gelinlikçiler ...

gabiya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
355
21
118
kadıköydeki gelinlikçiler hiç içime sinmedi kızlar, Fatihtekiler en iyisi diyorlar, var mı bildiğiniz iyi bir yer? çok uygun fiyatlı olmasına gerek yok, artık azcık parayı gözden çıkarıp adam gibi bişi yaptırmak istiyorum, öenrileriniz var mı? sağolun :)

Siz bu seçicilikle ortada kalmazsınız inşallah, ne diyeyim...Kaç zamandır gelinlikçi soruyorsunuz.

canım ben yurt dısında yasıyorum ama ıstanbuldakı evımız fatıhte o yzdn fatıhı ıyı bılırım.. kadıkoyd veya karsıda gercekten adam gıbı gelınlık yok gercı tarzını bılemem ama süslü bısey ıstıosan anadoluda bulamazasın ve kesınlıkle fatıhe gelmelısın her gelınlık aklını basından alacak ben bıleee hep gezerken oraları hayal kuruormmm ne zmn evlenecemde bole gleınlıkler gıycem dıye :)))) hem farklı modeller ve genelde süslü parlak taşlı fılan ama sadede var tabı her zevke göre modeller var sakın kacırma :)

Yoo, ben size cevap verdim. Spam kutusuna düşmüş olmasın...

minenes;

maillerime baktım ama göremedim, mail adresimi tekrar yolluyorum özelden , sana zahmet , bir daha yazar mısın bana öneri gelinlikçileri , çok teşekkür ederim.

Merhaba
Şimdiden tebrik ederim. Ben de gelinliğimi fatihte Elif Akyüz Moda Evine diktirmiştim ve çok memnun kalmıştım.Cadde üzerinde,Taksim yönünden otobüs ile gelirken Fatih Caddede 3.durakta inince hemen önü oluyordu.

ben selvi akdeniz moda evinde diktirmiştim canım öneririm sana da ben çok memnun kaldım

Gelinliğinizi nerede diktirmeye karar verdiniz? Ben de Fatih'te diktirmek istiyorum, henüz karar veremedik yardımcı olabilir misiniz bana, rica etsem. Düğünüm 27 Ekim'de ve geç kaldık sanırım

Gelinliğinizi nerede diktirmeye karar verdiniz? Ben de Fatih'te diktirmek istiyorum, henüz karar veremedik yardımcı olabilir misiniz bana, rica etsem. Düğünüm 27 Ekim'de ve geç kaldık sanırım

benim fatihe gidecek zamanım olamadı maalesef...

Kadıköy miss defne de diktiriyorum, tesadüfen girdik gelinlikçilere bakarken, hoşuma gitti modelleri, kalitesi ...
bir ayda gelecek benimkisi, ölçünüzü alıyorlar, izmirde fabrikasında dikilip geliyor beğendiğiniz model.

fatihte de şubeleri var sanırım, emin değilim , duydum sadece, bir araştırın isterseniz, kolay gelsin...

Teşekkür ederim cevabınız için, araştıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…