• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

ya valla tebrik ediyorum! günlerdir yoğun çalışıyosun diye telefonda bile hep senin dertlerinden konuşurken bugün ilk kez hayatım ya benim bi sıkıntım var dedim..sadece paylaşmak,senden biraz moral almak istedim..."senin hep bi sıkıntın var" dedin ya!!!! sana söylecek hiç bişe bulamıyorum.. (ondan buraya yazıyorum ya) sen aslında tam bi kalassın! yok yok bencilsin..evet uygun kelime bu!!!

cOK guzel bir baslık bu:,
tam ıhtıyacım olan ... yazıyrum

sevgilim, ıstemeye falan gelın benı, bunu soyleyınce kızıyorsun bılıyorum daha varmıs falan fılan dıyorsun falan fılan demek ıstemıyorum ama bak annem de baskı yapıyor aglatıyır benı sureklı artık ya sev ya terket falan da demıyorum ama ıstet benı bısey yap ne bıleyım ıstemıyo musun sende ewlenmeyı falan bı baslangıc ıyı degıl mı, ama sımdı boyle dedım dıye yapmadıgını koymazsın demı bana. ıyı pekı demedı m bısey

bugununun benim icin ne kadar cok onemli oldugunu biliyordun!!
ama önemsiz birgun gibi gecirdin!!
bazen sana sinir oluyorum..

amaaaaaaaaaaaaaaa her ne olursa olsunnnnnnnn önemli gunleri hatirlamasan bileeeeeeeeee

yinede Canimsin Cansin Hayatimsin Umudum Sevdigim Yarimmmmmm Kisacasi Herseyimsin Seni seviyorummmmmmmmmm cnm :asigim:

Son düzenleme:
Beni gene hayal kırıklığına uğrattınya helal olsun, her özel günümü her bayramımı zehir etmeyi nasıl başarıyorsun bilemiyorum ama bildiğim bir tek şey var yoruldum, tükendim hem maddi hem manevi ne varsa tükettim sayende. Lütfen düş artık yakamdan benden bu kadar, keşke bunları söylediğimde tamam diyip gitsen öyle rahatlarımki. Senden Nefret ediyorum en azından bir kaçgündür.

Back