Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen benim, yıllardır ne aradığımı bilmeden aradığımsın, eksik parçamsın.Bende her ne eksikse, o sende.Bende sen varsın,sende de ben.Merhaba Kızlarrrrr
"O" diye isimlendirdiğin kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyip; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.
Farzedin o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ?
Allah belanı versin inşallah mezarında ters dön gençliğimi yaktın hayatımı yaktın geleceğimi yaktın hiç kin tutmam asla ama sana olan nefretim beni aşıyorMerhaba Kızlarrrrr
"O" diye isimlendirdiğin kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyip; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.
Farzedin o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ?
Bende iki sene önce kanserden kaybettiğim babam için aynı şeyleri düşündüm. Torununu göremeyecek.. oysa biliyorum, ondan iyi bir dede düşünülemez. Abimin çocuklarına tapardı resmen, çocuklarda ona. Onları içten içe kıskanıyorum.. mekanları cennet olsun babalarımızın. Elbet bir gün kavuşacağız, bu böyle yarım kalmayacak..Bugün bebeğim için kullanmayı düşündüğüm odayı boşaltırken, hâlâ biraz sen kokan ceketine denk geldim; keşke hayatta olsan, torununa muhteşem bir dede olurdun; o benim kadar şanslı değilmiş, seninle yaşayacak tek bir şanslı günü bile olmayacak baba…