Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Artık bana inan onlara değil.
Beni bi görsen beni bi dinlesen...
Benden nefret etmesen?
Aylar oldu seni görmeyeli, yıl sensiz bitti.
İçimden taşıyorsun seni öyle özledim..

Saatlerce buraya yazıp yazıp silmek bile ne kadar iç hesaplaşmam olduğunu yüzüme çarparken kendimi çocukluğumdaki şarkının arkasına saklıyorum yine,
Hani beraber ağladığımız şarkı yada ağlattığım...
Sahi mozaikleon sen ne zaman kendinden başkası için ağladın?
Kime acıdın sen en çok?

ah keşke zamanı 19.04.2017 ye alsam ve sana aşkıma geleceğime sahip çıksa idim. Şimdiki aklım olsa o zamanlar asla yaptığım hatayı yapmaz seni kaybetmezdim başkasına gitmene izin vermezdim. Çok sevdim seni aşık oldum ve bundan sonra da asla kimseye aynı aşkla bakamam. Ve son bir şey daha sen evlenirken düğününe geldim uzaktan mutluluğunu izledim o beyaz gelinlik içinde ben olmayı dilerdim. Evet sevgilim senden sonrası hep yarım kaldı seni kimse tamamlıyamadı. Hayatta keşkelere asla yer yok ama ilerde bir oğlum olursa adını senin adın koyacağım ve sen hep benimle yaşıyacaksın. SENİ SEVDİM HEP DE YÜREĞİMİN EN ÖZEL KÖŞEŞİNDE KALACAKSIN.

Birlikte gitme hayalleri kurduğumuz o sokaklarda yürürken aklına geliyor muyum acaba hiç? Ne güzel uçup gitmiştin aklımdan, artılarını değil eksilerini görmeye başlamıştım, geri dönerse çook büyük oynaması lazım bu saatten sonra diyordum herkese. Ben onu nasıl sevmişim ki, daha iyilerine layığım ben diyordum. Ama iki gündür tekrar neden böyle oldum. Hem hazmedemiyorum hem de çok seviyorum. Gözüm hep telefonda. Ben seni neden bu kadar çok seviyorum!

Benim şehrimde olmadı.senin şehrinde de olmadı..bazen olmuyor işte..hayırlısı buymuş demek.. :KK43: Allah bizi hak edene ve bizim hak ettiğimiz insana nasip etsin.

Seni unutmama izin vermiyorsun...
Aslinda iyi yapiyorsun :)
araya reklamlar girse de benim filmim sensin bence yillardir.
Gerçi senden dizi olur. Bir film icin fazla durağansın. Biraz sıradan... kendine has mizahi olan, bazen vakit kaybi olduğunu düşündüğün bir dizi.
Yine de izliyorum iste. Hatta bazen geçmiş sezonlarini özlüyorum, bugünkü gibi yillar oncenin mesajlarini okuyup duruyorum :)
Seni cok seviyorum...
Sana uyuz oluyorum
Bana kendimi yetersiz hissediyorsun
Mukemmelliyetcilik huyundan, herseyin en iyisi olsun diye gerilmenden nefret ediyorum
Yine de seni cok seviyorum...

Biliyor musun, ben çok iyi saf taklidi yaparım.
Çoğu zaman birşeyleri görmezden gelir ama asla unutmam.
Zaman içinde göstereceğim tavır da buna yönelik olur. Sadece bekle sen emi?

Evet bir patlama daha uzun aradan sonra...
Sadece suçlamayı biliyorsun anne. Asla farkında değilsin!! Olmamak için direniyorsun!
Çocuk asla haklı değildir dimi...
Hayırsız olur direkt karşı gelirse...
Benim evimmiş... Hep bu lafı duydum yıllardır...
Sadece bir fikir veriyorum sadece bir fikir, normal, dikkate alınası bir fikir, gündelik bir konuyla ilgili bir fikir ama her şeyi bireysel ve hakaret algılayıp sertleşiyorsun...
Büyüdü de büyüdü, tekrar bu lafı duymaya tahammülüm yokmuş... Zaten hassasım bu ara..
Ben haklıyım ve Allah belamı vermeyecek anne.
Çünkü çok çabalıyorum...

Son düzenleme:
Sen kendini bende görüyorsun anne... Düşündüklerini, yaşadıklarını, yaptıklarını bana yüklüyorsun...
Ben sen değilim.. Ama biraz benzedim mecburen...

Hiç bir zaman kötü niyetle konuşmadım. Yararlı bir şey söyledim sana. Ama kötü benim. Hep benim. Daima benim.

X