Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Yıllar oldu,koparılmıştık birbirimizden,koparılan sadece umutlardi oysa,,,
Sevgi koparilmaz bunu bilemediler hiçbir zaman,,
Hala gece olunca geçersin bilirim kapimdan,ağzında sönmeye meyilli bir sigara,ayak diplerinde hiç sevemedigim o mavi ziyan! Hiç usanmazsin bilirim,susarsin konuşamazsın tek cvp vermezsin ama birakmazsin bu kapıyı bilirim,,
Cikamamda üstelik cama,müziğin sesini duyunca tutarım kalbimi,gorunsun istemem dışardan atışları,bilinsin istemem bu can yanışı,,,
Caldigin şarkıları aklımda tutup ,sabah dinlemek oluyor ilk isim,ilk isim uyanmak karanlığa,sonrası geçip gidiyor,işte,,
Camlarda çiçek büyüttüm sen yokken,kuslarimin yavruları oldu,o kötü hastalıktan da yirttim,üzülmek yok dedi doktorlar uzulmuyorum ben,sadece maskemi takip gülümsüyorum hepsi bu,suratimin kemikleri acisada yapiorum bunu,ölümü atlattım da bi seni atlatamiyorum,,
Özlüyorum ,toprakta suyu bulan kök gibi sarıl istiyorum,olmuyor kendime sariliyorum,,
Başka denizlerin baliklariydik biz,başka şarapların üzümü ,ahreti bekliyorum,,

Yarabandım34 belki oda geçmiştir kapından oda binbir türlü olaylar yaşamıştır.Avcılarda belki bir kaza tek kapılı araçla.

Yazık sana gerçekten aklında ben varken o hayata mahkumsun sen bir ömür boyu gerçi iyi oyuncusun herkese oynamakta üzerine yoktur iyi bilirim.Diliyorum acılar içinde kıvran ölene dek!
Bana bakma 3 sene 5 sene elbet herşey geçicek senin hep “keşke” dediğin hayatı yaşıcam ben inanıyorum buna ve sen öylece uzaktan bakmakla yetineceksin.
İkimizin ve bir de Allah’ın bildiği gerçekleri inkar etmeye devam et sen içini biliyorum senin içini
Sana göre herşey bitti sanmaya devam et
Herşey yeni başlıyor daha 👍

Senin keyfini bekleyemeceğim ve gideceğim gibi. Sonra bir şey olduğunda ve ben bak gördün mü dediğimde "banane gitseydin" dersin. Ama öncesinde de beni etkilemeye çalışan kim acaba? "Yoktur bir şey, sen abartıyorsun" falan. İnsanı deli ilan edeceksin. Esas sıkıntıyı ben çekeceğim.

Hepsi sizin suçunuz... Hoşunuza gitmeyen her şey sizin suçunuz!

Yerli yersiz herkesle karşılaştır anne sen kendini, bana da yaptın bunu, sonra böyle mutsuz olursun hep.
Herkes kendi şartlarına bakmalı.
Kabullenemeyince de sert çıkıyorsun beni zorla sinirlendirip üstüne sanki ben bir şey yapmışım gibi gösteriyorsun.
Haklı çıkmaya çalışma konusunda ciddi bir çaba, enerji sarf ediyorsun gerçekten tebrik ederim.

İnşallah yine aynı şey olmaz, bir şey saklamıyorsundur inşallah...

Yazıp yazıp sildiğim mektuplarım var..
Sonra baktım siliyorum , bir defter tutmaya başladım..
Geçen sene işte tam da bu ayda başladım yazmaya..
Sana gelecek olan yol ne zaman çıkar karşıma bilmiyorum..
O kadar korkuyorum ki, yine olumsuz olmasından..
Yine başaramamaktan...
Bazen düşünüyorum beni mutlu edecek tek şey o mu..
Belki değildir...
Okuyamayacağını bilmediğim o kadar çok cümlem oldu ki..
Biliyorum bunları da okuyamayacaksın..

Ama olsun dimi, ben hep yazarım...

Sinir aldırma diye bir şey olsa da seninkileri aldırsak.
İnsan hasta, sen o hasta diye canın sıkkın olduğu için gerilip sinirleniyorsun, insanı daha çok sıkıyorsun.
En azından bana yapsan daha da canım sıkılır, abartmak iyi bir şey değil.

Geçen sene bugün ; hayatımda ilk defa öyle fırtına görmüştüm çok korkmuştum denizdeki dalgalar delirmiş gibiydi yağmurdan dalgalardan sırılsıklam olmuştuk sen yeni hayatı kutlarken ben yeni hayata isyan ediyodum
İlk dediğin herşey benim sonum oldu sayende.
Ve bu sene bugün ; bana göre tesadüf bana göre bugün benim acıma ortak bu hava ...
farklı şehir ve hayatımda gördüğüm 2. Şiddetli fırtına yağmur yine sırılsıklam bir ben.
Seneye bugün Allah bilir artık nerde olcağımı
ama inşallah 3. Defa böyle bir hava ile karşılaşmam.
Umarım güneşli günler benim için çok yakındır 🙏 Umut ...💭💭💭

bir cuma gecesi saat 03:10
Hiç huyum değildir birden kaleme döktüm belki yıllar sonra dönüp de okurum
🌙

‪Gözyaşımı akıtamamaktan yosun tuttu içim‬
‪Her nefeste bir ah çıkar dolar gözlerim ‬
‪Uzaklarda iyi anladım yokmuş benzerin‬
‪Cümle alem sevdiğinin olsa bense ‬senin ...

Bir Pazartesi gecesi 01:05
‘namert miydin ezdin beni, bak nasıl da üzdün beni ..( ‘

Sen sakin olunca, uzatmayınca bir şeyleri nasıl daha iyi anlaşıyoruz anne dimi? Fark ettin mi?

Öf! Sanki senin her şeyin dört dörtlük, muhteşemsin de nadiren yaptığım sakarlıklara mana buluyorsun. İçinde aşağılık duygusu varsa git destek al benden çıkarmayı kes artık!
Hayır sakar olsam bile bu bana böyle tepki vereceğin anlamına gelmiyor, böyleyim demek ki, öleyim mi, aşağılar gibi konuşmanı haklı mı çıkarır bu?
Gerçekten öf!
Sıkıldım artık.

X